wakaki píše:Já vím milý pane Čech k těm vašim ubohostem ani nemám co napsat. Spíše je mi vás líto. Nicméně je velmi dobře, že opuštíte tyto hrátky, jste jen negativní prvek obyčejné diskuse..chudák...trpíte snad vy nějakým komplexem?? Tíží vás nějaký problém???
Je to trochu mimo "mísu", ke karate jsem vlastně ani nepřičichl, ale četl jsem pozorně celou diskuzi od začátku a jediný kdo se choval v této debatě uboze, jste byl Vy, máte asi co skrývat, nebo se bojíte odhalení toho, že vlastně nevíto to, co byste vědět měl. Pan Čech se celou dobu choval slušně a osobně na nikoho neútočil. A Vaše poznámky o čecháčkovství si nechejte pro sebe, vždyť sám se ani neumíte chovat slušně a navíc vystupujete jako malé dítě a za každou cenu se snažíte o to míti poslední slovo, když ale nemáte co říci, možná by bylo lepší mlčet. Nevím, možná nejste ani Čech, protože jestliže ano, tak mi je Vás líto, když takto mluvíte o svém národu a to nejsem nijak velký vlastenec, pravda, spousta lidí u nás je takových, ale házet to všechno do jednoho pytle? To snad nemůžete myslet vážně.