defendu píše:Opravdu si myslíte,že tohle téma patří na tyhle stránky??
Jinak o cikánech bych mohl napsat román - z fabriky jsem jich několik set propustil pro naprostou neschopnost a nedisciplinovanost.
Ale největší legraci s negříky jsem zažil jako vyhazovač na ryze cikánské diskotéce,kde jsem dělal a taky na jejich zábavách....přesdtavte si,že jdete sami po sále (dva kolegové jsou u vstupu) a znechuceně na vás čumí 300 černejch (beze srandy),z nichž jste z mnoha udělal nezaměstnaný![]()
marcelo píše:...jedna vec ktora by im pomohla je segracia novonarodenych ciganskych deti a umiestnovanie na vychovu do bielej majority,aby sa naucili to co aj my a to do bodky,pretoze v tych smradlavych pelechoch od svojho smrduteho a obtlstleho fotra vyzraneho z goji,prechlastaneho a smelinujuceho a intelegencne vymasteneho zo sustavneho hrania vyhernych automatov sa vela nenaucia ,lenze na tuto radikalnu zalezitost nikto nema odvahu,za par desatroci sa nam tie nakopene sracky vyleju z chlieva a obavam sa aby sme si nezopakovali neskor nejakeho Adolfa v novom kabate
Rony píše:Jak to tak pročítám, tak mám pocit, že spousta z vás tu řeší jakýsi problém cikáni vs skini. Slyšel jsem spoustu lidí, kteří nechodí na místa kde se vyskytují cikáni, skini, ale i bezdomovci opilci apod. O tom to přeci neni a mnohdy je to jen zástěrka jedněch v ospravedlnění jednání těch druhých. Osobně nemám rád ani jednu skupinu, ale jak už výše bylo napsáno, tak jde o určité sociální začlenění a to u těch cikánů z větší části chybí. Kde kdo to svádí na komáry nebo na to jak jim jdou úřady na ruku. Ano, to všechno je pravda, ale pokud i 20let po revoluci je zde nemalá skupina obyvatelstva, která není schopna sociálního začlenění a neustále se dožaduje práv, který běžný občan této republiky nepožívá, pak je něco špatně a je to hlavně ve společnosti, která jim to toleruje. Takto to funguje v jakékoliv společnosti, skupině nebo když jsme na tomto fóru, tak i oddíle, klubu a pod. Prostě, pokud nefunguješ podle pravidel, dostaneš výstrahu a pokud to s tebou nehne, tak se sbal a táhni.
A jestli někdo víte o něčem, kde se vyzdvihuje slabší nad silnějšího, hlupák nad chytráka, sem s tím. I já mám rád chlebíček zdarma, ale musí být pěkně křupavý![]()
Tak se pak té Kanadě nedivme, že ani oni nechtějí živit darmožrouty. A až nám je začnou posílat zpátky, protože nesložili zkoušku z angličtiny...dáme jim zas jejich práva, byty, nároky na dávky, atd.???
Jian píše:RBR: s temi geny bych byl trochu opatrnejsi, neni to zase az tak jednoducha zalezitost, jak si mnozi predstavuji. Pokud jde o chovani, tak se v ramci biologie spise dohadujeme o procenta. Aktualne to vychazi zhruba tak nejak 50:50, tedy 50% geny a 50% jine faktory typu vychova (toto s odvolanim na kolegu Jaroslava Petra). Uz drive mi k tomuto tematu prisel zajimavy trebas clanek "Geneticke pokuseni", viz
http://www.project-syndicate.org/commen ... pan1/Czech
defendu píše:Nemyslíte si,že by bylo vhodný smáznout tohle zajebaný vlákno,které s BU nemá nic společnýho??
Mam sto chutí sem něco napsat,ale pak bych dostal totální banán
marcelo píše:Jeikob-si naivka..pseudohumaniszmus je slepa ulicka..pogromy bohuzial budu..boli tu pre tisickami rokov a su v krajinach 3tieho sveta a budu i nas ked bude za par desatroci kolabovat socialny system alebo ked zacnu dochadzat zdroje..mier,veskere vymozenosti,socialne vyhody,prizmurovanie oci pred vsetkymi feminizmami a inymi salonnymi vedami je mozne len vdaka tomu ze "biely muz" sa zmenil z "lovca" na vymyskovaneho,vzdelaneho ,sebabicijuceho a zamidrakovaneho metrosexuala..az budu dochadzat zdroje,instinkty sa znovu nastartuju,tak ako sa nastartovali v starej krvavej Europe vzdy..tak to potom zacne cirkus..az nebudu mat co do huby bratia Rusy a bratia Germani,to bude kolotoc...krv nie je voda ako si mnohy socialni inzinieri mysliaBodaj by tak nebolo,ale staci pozriet na poslednych 200 r. v Europe a len total naivka moze snivat o vecnom miery a bratstve medzi narodmi a rasami
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník