luen: tak to si bol na Dalekom vychode, mne sa toto stalo na Blizkom vychode (Poprad)

...ale aby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu - buduci tyzden tam idem zas a rad. Turistika v Tatrach v spojeni s popradskym vecernym zivotom je to najlepsie pre telo aj dusu
RUNAR: ty sa chystas tento rok na nejake "sustredenie" do slovenskych velhor v ramci letnej pripravy na vol. 4? cital som tvoje skusenosti z minulych rokov a chcelo by to dalsie historky

inac mas pravdu, kazdy to ma inak nastavene, niekto dokaze emocie ovladat viac, niekto menej. niekto si krikom dodava odvahu, niekto nim naopak zakryva to, ze sa boji, alebo si len odburava mindraky a provokuje. netreba podcenovat ani jedno, treba vzdy zobrat do uvahy aj tu najhorsiu variantu.
ekonym: cez plot je frajer kazdy, pretoze keby ta vyprovokoval a ty by si ten plot (predpokladam, ze sa jedna o plot rodinneho domu) preskocil, tak v ociach zakona si nezakonne vstupil na jeho pozemok a v niektorych americkych statoch by ta mohol v takom pripade susedko beztrestne odprasknut brokacom. neviem presne, ako je to u nas/u vas, nie som pravnik. ale keby niekto preskocil moj plot s tym, ze ma ide napadnut (odhliadnuc od toho, ci som ho predtym provokoval, alebo nie), tak by som sa s tym tiez neparal a sup mu latou po krizoch