doporucte mi nejake dobre grapplingove rukavice. Kluci z TeamX se nejak nehlasi a nutne potrebuji sehnat dalsi, protoze puvodni jsem uz "rozbil". Idealne nekde v nejakem CZ eshopu.
Danke

Moderátor: Toman
luen píše:Ahoj Jardo, zkus něco takového i když zrovna asi u této předražené firmy![]()
http://www.hayashi.cz/rukavice-grapplin ... t_idb-3416
Mimochodem, tohle jsou grapplingové rukavice, prsťáky nejsou na full v pohodě
Makoto píše:luen píše:Ahoj Jardo, zkus něco takového i když zrovna asi u této předražené firmy![]()
Tyhle se mi taky nelibiHodne se krome bouchani aj chytame pri sparringu, ale s temahle bych toho moc nechytil. No asi tedy zkusim cizinu....anebo otejpuju stavajici a snad to jeste nejakou dobu vydrzi
Zjistil jsem, ze TeamX ma obchod Na Morani v Praze, tak si tam znovu vyzkousim bezpalcovky a treba zmenim nazor. Navic cena je kolem 650,- Kc za par, coz me asi presvedci
Kazdopadne diky vsem
Makoto píše:luen píše:Ahoj Jardo, zkus něco takového i když zrovna asi u této předražené firmy![]()
Tyhle se mi taky nelibiHodne se krome bouchani aj chytame pri sparringu, ale s temahle bych toho moc nechytil. No asi tedy zkusim cizinu....anebo otejpuju stavajici a snad to jeste nejakou dobu vydrzi
Zjistil jsem, ze TeamX ma obchod Na Morani v Praze, tak si tam znovu vyzkousim bezpalcovky a treba zmenim nazor. Navic cena je kolem 650,- Kc za par, coz me asi presvedci
Kazdopadne diky vsem
Makoto píše:No dobra tedy, zajdu nekam do obchodu si je vyzkousetU nas v oddile meli podobne a to bylo nestesti, kluci v nich nedokazali pevne chytnout kimono ci mikinu, takze se to nakonec z jejich strany zvrhlo pouze na udery. Ale pokud ty, co doporucoval jak Luen, tak Marcelo, jsou dobre, dam na vas a zkusim
Diky za tipy
Makoto píše:No dobra tedy, zajdu nekam do obchodu si je vyzkousetU nas v oddile meli podobne a to bylo nestesti, kluci v nich nedokazali pevne chytnout kimono ci mikinu, takze se to nakonec z jejich strany zvrhlo pouze na udery. Ale pokud ty, co doporucoval jak Luen, tak Marcelo, jsou dobre, dam na vas a zkusim
Diky za tipy
Mik píše:Vím, že to není uplně k tématu. Snad mě kluci neukamenujete. Chtěl sem se zeptat jestli vůbec funguje ještě firma Team X? Jejich stránky jsou asi půl roku(možná dýl) nefukční. Nevíte jestli fungujou?
TongPo píše:Mik píše:Vím, že to není uplně k tématu. Snad mě kluci neukamenujete. Chtěl sem se zeptat jestli vůbec funguje ještě firma Team X? Jejich stránky jsou asi půl roku(možná dýl) nefukční. Nevíte jestli fungujou?
Já ti nevím čéče, ale poslední co jsem o nich slyšel bylo to, že chtějí vyrukovat s nějakou reklamou ve stylu, že s jejich vybavením zvládnete i Chucka Norrise... A od tý doby ticho, divný...
Makoto píše:Zdar borci,
doporucte mi nejake dobre grapplingove rukavice. Kluci z TeamX se nejak nehlasi a nutne potrebuji sehnat dalsi, protoze puvodni jsem uz "rozbil". Idealne nekde v nejakem CZ eshopu.
Danke
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník