Moderátor: PC
fakt píše:To k tomu ještě doporuč presovač. Na ty za litr z Lidlu je to škoda.
Jinak preso není jediný dobrý kafe. Mám rád arabský se smítkou jasmínu.
ArchEron píše:ja pijem mileko a sry od 6 rokov a myslim si ze jeto velmy dobre moja strava zahrnovala strasne vela mlieka.nigdi som nemal zlonu ziadnu kost a to bolo dost padov a celkovo s kostami ziadny problem.alenze vtedy bolo to mieko este dobre ale teras je to us ako voda.ale akos a vravy vsetkoho vela skodiale kazdy ma iny organizmus.
player píše:Zisi kafe, tfujtajksl, jak muze nekomu to hořký bahno chutnat![]()
ArchEron píše:luen njn zanedbaly ma![]()
Genesis píše:Tak sem pročet celou tu debatu a nevim, co si myslet a vyvstává mi pár otázek, tak jestli bude někdo ochotnej a odpoví mi na ně.
1) že mlíko není pro dospělýho jedince nijak důležitý mi přijde logický a s vápníkem na tom asi ideálně nebude, ale co teda jíst/pít, aby měl člověk vápníku dostatek?
2) hodí se mlíko aspoň pro lidi nabírající svaly jako zdroj bílkovin?
3) pochopil jsem dobře, že mlíko sice člověk nepotřebuje, ale věci jako tvarohy, sýry, jogurty (bílá activie v mym případě) a podobný výrobky už jsou ok?
Díky za osvětlení těch dotazů, pokud možno z vlastních zkušeností. Protože hledat něco na netu, kde není problém najít dva opačný názory mi nepřijde jako moc jistej zdroj informací.
luen píše:Ad2) Bohuzel levne krabicove mleko, ktere koupis v krame, neni ani mleko, ani zdroj bilkovin, je to tuk, voda a barvivo ...
Ad3) ja kupuju kozi a ovci jogurty, activia je jeden z nejmene kvalitnich vyrobku na trhu. Jeste kdyz delala mati v SRN na klinice, tak jim tam prisla studie na vyrobky jako Rama (mazaci tuk), Activia (jogurty, napoje, tvarohy ...) tyto proflaknute znacky dopadly vzdy nejhure.
Jak rika jeden muj kamos:"Activia je mrtvej hlen"!
shoryuken píše:Chlapi a jak je to s tím zázvorem? Musím si fakt sehnat ten kořen, nebo stačí ve formě koření?
Genesis píše:Takže ty tabulky na mlíku jako obsah bílkovin a tak jsou kec? Stejně tak to na Activii? Vim, že se není čemu divit, ale člověka to prostě štve.
PS: a jakou značku jogurtů teda kupuješ?
Díky
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník