RUNAR píše:
Pokud se sejde lidí víc tak se v pohodě daj jet dvě dvojice paralelně.
na setkání se zbraněma se takhle jelo.......není potřeba se nechat očumovat.....prostě každej s každým.....

Co jsem koukal na rozpis svých služeb,tak pokud to bude toho 12-tého,tak den předtím sloužím(to znamená,že si to musím zkusit přehodit).Déle než rok jsem to nedržel v pařátě,ale slibuju,že udělám vše proto,abych mohl přijet a vyprášit vám kožich.......

Samozřejmě....každej dle svých schopností a možností......
4Picard- teď to vyznělo,že je od Tebe vítanej každej....mno....doufám,že pořád platí podmínka nějaké kontroly zbraně.....je to o hubu víc,než beze zbraně,takže úplní začátečníci sic taky mohou,ale doufám,že to aspoň na začátku řeknou,že to ještě nemaj v ruce. Je to v zájmu všech....vážnější zranění ještě nebylo a osobně bych byl velmi rád,kdyby tahle tradice zůstala zachována(modřiny,škrábance a naraženiny nepočítám).
Už jsem vezl do nemocnice kluky s propíchnutou nohou a břichem....a fakt nic moc.
Znovu tedy připomenu,že to není o egu a frajeření,ale o PŘÁTELSKÉM sparringu......klacky,šinaje,kordy,tyčky fakt bolí,když se do toho jde naplno........(tím neshazuji empty hands).