rolnro píše:Zdravím. potřebuju pomoct. Nevíte někdo jaká bojová uěmní se vyskytují v Olomouci ?
Já nemůžu nic moc najít.. prosím jestli znáte odkazy na nějaký oddíli, hoďte mi je sem.. díky
rolnro píše:Zdravím. potřebuju pomoct. Nevíte někdo jaká bojová uěmní se vyskytují v Olomouci ?
Já nemůžu nic moc najít.. prosím jestli znáte odkazy na nějaký oddíli, hoďte mi je sem.. díky
Radzuslav píše:Pokud je mi známo, patří olomoucká scéna BU/BS k těm lepším. Od klasických BU, bojových sportů až po reálnou sebeobranu.
Radzuslav píše:proč chceš trénovat - sebevědomí, kondice, závodit, ubránit se na ulici...?
rolnro píše:Radzuslav píše:proč chceš trénovat - sebevědomí, kondice, závodit, ubránit se na ulici...?
*určitě mi to umění musí pomoci ubránit se ne ulici
*mělo by taky obsahovat boj se zbraní
*určitě musí být hodně bohaté na techniky, hledám v tom totiž velikou životní cestu, takže box jehož techniky se naučím tak za půl roku je trošičku out
*mělo by to taky být něco co můžu cvičit sám v nějaký sestavách, takže tím vypadávají věci jako třeba aikido
*mělo by to v sobě mít rychlost, dynamiku a sílu, ale zároveň plynulost, ladnost a využití síli proticvníka
A mám rád kopy![]()
Docela my tohle sedí na nějaký styl kung-fu, jinak nevím
rolnro píše:RUNAR
fakt je tam Í ? To se mi teda nezdá.. Jo pravopis mi vůůbec nejde. opravím to, díky
ukropcany píše:Ty máš problém nielen s gramatikou...![]()
Pretože:
- Box sa nenaučíš za 1/2 roka
- veľa techník nesúvisí so žiadnou cestou
- cvičením zostáv bez partnera sa naučíš iba krásnu gymnastiku
- rýchlosť na kungfu nezískaš
- no a naučiť sa využiť silu protivníka - ucítiš prvý krát až po pár rokoch, kedy už na ceste vôbec nebudeš...
V aikidu využiješ sílu protivníka už tak za 2 roky...
RBR píše:V aikidu využiješ sílu protivníka už tak za 2 roky...
To chci vidět. To se tak maximálně naučíš slušně padat. Aikido je běh na dlouhou trať
RBR
ukropcany píše:Podpis Ti dám ale až na letisku...
Asanoth píše:Nevím, co se cvičí v Olomouci, nicméně by Ti mohla pomoct nějaká kvalitní škola tradičního Karate(pozor, je tam malý T). V Číně se vůbec nevyznám.
Korea tam pokud vím až na čistě sportovně založenej klub WTF není. Tam se sice hodně kope(v Koreji obecně), ale tohle asi nebude to, co hledáš
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků