RUNAR píše:Luen: Je mi jedno kdo se kam kloní ale když někdo čeká až kdo co napíše a pak přispěchá a dělá chytrýho s nějakou papagáj informací tak z toho nemůžu, navíc když karate nikdy necvičil.
Zbytek je mimo mísu jako u Ukropa.....jasně jsem napsal HNED V PRVNÍM PŘÍSPĚVKU že nejsem odborník na transkripce z JPN do AJ.
Za další je to taková neskutečná hovadina že někdo dokáže řešit d nebo t když jde o příběh kdo postoj zachránil zdraví nebo dokonce i život jedný starý paní a lidi tu řeší d nebo t v transkriptu

Pro mě je tohle ZVRÁCENOST.
Taky neresim D nebo T.Japonsky take neumim a proto se k tomu nevyjadruji, protoze nemam k cemu

Nicmene kdyz nekdo v japanu zije X let, tak asi vi jak se domluvit japonsky a pokouset se s nim polemizovat - byt velmi nenapadnou formou:
RUNAR píše:No je mi jasný že Pucmaz jen tak z legrace provokuje

ale: ...
Tachi waza je pokud vím technika hodů teda vlastně i úchopů v postoji takže to vlastně byla kombinace dachi a tachi waza ...
Je prave to, co mi prijde typicky detinske. Ale jak jsem napsal je normalni nevedet vse, je normalni nebyt z toho rozhozenej, nedelat kolem toho kovbojku a klidne to prejit
Vubec nejde o posledni tema v tomto vlaknu, nikdo z diskutujicich se neregnul dnes ...
Uz jsme se spolu nekolikrat na tema karate bavili a chapu, ze jsem si tve sympatie neziskal tim, co jsem na adresu shotokanu napsal - reagovals obdobne

A stejne jako tenkrat i ted mi to prijde naprosto zbytecne, detinske ...
Zbytek prispevku je mimo misu neco jako toto:
RUNAR píše:P.S: Spousta věcí co dělají NĚKTERÝ Japonci je dost hnusná a proti tomu je hubování na bu.cz vysoce ušlechtilá činnost.
Jako lide na celem svete, ale smysl toho prispevku v kontextu na to, co se resilo mi teda unika. Kdyz uz nekomu pises, ze je mimo misu, zkus se na ni sam posadit
RUNAR píše:No pak napsali Ukrop s Luenem že neumím přiznat omyl a ...
Precti si to jeste jednou, mam pocit, ze takova reakce je opravnena jen u nekoho, kdo trpi menstruacnima potizema ...
Vubec jsem to nemyslel spatne a to, ze nevis jak se co rika, nebo treba pise, nebo treba cvici ve stylu, ktery tady neustale obhajujes a prezentujes, je Tome tvuj boj - vubec to neresim

Luen s tim nema nic spolecneho a jak jsem uz napsal je to OT.
Neshodneme se v otazce shotokanu, neshodneme se treba v otazce urovne sanda, nemusime se treba shodnout v otazce hercu jako je JCVD, ale neni to duvod pro prehnane reakce. Mimochodem Gino je jinak uplne v pohode kluk a je spatnej jen proto, ze si dovolil nesouhlasit? Vlastne za celou tu dobu se tu uz kazdej s kazdym o necem prel, ale neni to duvod k nejake osobni zasti - Tohle je ta detinskost o ktere se bavim a je jedno v jakem temtu se to zase potka
Nemelo by se tedy radeji resit, kdy, kde a v kolik vol.4

Jinak z toho zase bude zbytecnej flame a zase za nim budou stat ve vlaknu volume ti sami lidi