Moderátor: Picard
RIchie píše:Dobrý den,
tento rok se v u nás v Klatovech otevřel kurz Kung Fu a Ninjutsu. Je pravda, že Ninjutsu je umění samurajů a ninjů. Leták totiž na tohle láká + učení se se zbraněmi, které nejsou veřejnosti známé.
Ale opravdu se nemohu rozhodnout, jestli bych se mel dat na Kung Fu ci Ninjutsu. Rád bych proto poprosil o vaši radu. Děkuji
DaveStone píše:Jinak pár školami jsem prošel a můžu potvrdit, že mnohem důležitější než styl samotný je úroveň dané školy, přístup trenéra
RIchie píše:Dobrý den,
tento rok se v u nás v Klatovech otevřel kurz Kung Fu a Ninjutsu. Je pravda, že Ninjutsu je umění samurajů a ninjů. Leták totiž na tohle láká + učení se se zbraněmi, které nejsou veřejnosti známé.
Ale opravdu se nemohu rozhodnout, jestli bych se mel dat na Kung Fu ci Ninjutsu. Rád bych proto poprosil o vaši radu. Děkuji
RomanK píše:Možností ohledně BS či BU je nepřeberně.
Každopádně nejlepší bude zajít na oboje, zkusit si to na vlastní kůži a udělat si vlastní úsudek. Jen tak zjistíš co ti bude nejvíce vyhovovat- jestli se nechat mlátit rukavičkama do hlavy, nebo studovat BU![]()
R..
TongPo píše:RomanK píše:Možností ohledně BS či BU je nepřeberně.
Každopádně nejlepší bude zajít na oboje, zkusit si to na vlastní kůži a udělat si vlastní úsudek. Jen tak zjistíš co ti bude nejvíce vyhovovat- jestli se nechat mlátit rukavičkama do hlavy, nebo studovat BU![]()
R..
Á, zase nějakej "expert"...Reálnej box není to, co je k vidění v přihlouplých filmech o Rockym
Jo, kdybys ho nějakej čas trénoval, tak tu nebudeš psát hovadiny typu "nechat se mlátit rukavičkama do hlavy"...
TongPo píše:RomanK píše:Možností ohledně BS či BU je nepřeberně.
R..
Á, zase nějakej "expert"...Reálnej box není to, co je k vidění v přihlouplých filmech o Rockym
Jo, kdybys ho nějakej čas trénoval, tak tu nebudeš psát hovadiny typu "nechat se mlátit rukavičkama do hlavy"...
RIchie píše:Tak jsem sel na Kung Fu a jsem pomerne spokojen. Sice je to makacka, ale je videt, ze mistr tomu opravdu rozumi. Kdo z nas studentu by mel zajem, muze s nim dokonce jet do Ciny ucit se od velmistra. Ninjutsu jsem nezkousel...porad me laka, ale asi zustanu u Kung Fu. Zas si myslim, ze pokud se trenink venuje patricna pozornost, tak je jedno, co se dela, protoze na urovnich mistr jsou si souperi celke rovni, ne?? A na sebeobranu to staci.
Jinak jsem na doporuceni TongPoa (Díky) napsal uživateli Defendu ohledně té Krav Magy. Jeho reakce mě mile překvapila. Domluvili jsme se, že mě bude učit soukromě. Samozřejmě to nebude tak často, protože musím dojíždět, ale aspon neco.
Myslíte si, že neuškodí, když budu míchat tyto dva systémy. Ja si myslím, že když mají tak rozdílnou tématiku, tak by se mi Kung Fu a Krav Maga plést nemusely. Díky za odpovědi
....myslim ze to bylo mineno ironicky...takze....boj. umeni mam rad a to NECO mi porad davaji a myslim ze davat budou......nicmene cukrousi..RomanK píše:Možností ohledně BS či BU je nepřeberně.
R..
AdyS píše:Jen pro upřesnění: Ninjutsu je bojové umění ninjů!!!Samurajové měli svoje vznešenější bojové umění Jiu-Jitsu!!!Takze ja bych tam nesel uz jenom kvuli tomu co pisou na tom letaku za blbosti
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník