Miro píše:Ktosi tu uz pisal o smrticich ucincich propisovaci tuzky a s tym musim suhlasit, jej variacie (rozne ocelove pera, uzke noze na styl srubovaku ci ihly) sa v bague vyuzivaju velmi hojne. Daju sa strcit vsade, od ponozky, za pas az po golier (zeny aj do vlasov), da sa tym vrhat, bodat, sekat, ci mlatit, a ked sa clovek vrti v bague, tak su absolutne neviditelne... Osobne mam tiez velku afinitu k pekne zaspicatenej olovnicke na dlhsom spagate - spagat okolo zapastia, olovnicka v rukave, parada.![]()
Miro
Gino píše:Kašli na boxer - použij otevřenou dlaň. (Znáš mě)
marvin píše:najlepsie je so sebou nosit 2 boxerov jednoho boxera tazku vahu co ma odzapasenych aspon 50 zapasov a ako istotu este boxera stvornoheho nauceneho na zakus potom sa staci len pozerat.
)))
ps: mam doma boxer co sa u nas dedi v rodine - doniesol ho dedko z USA niekedy v 20 rokoch minuleho storocia a ja ho mam po otcovi - je to velmi pekny tazky ocelovy odliatok s ihlanovymi hrotmi na prstencoch a ornamentom na hruske. Nepouzil som ho ani raz pretoze som mal pocit, ze keby som s tym niekomu supol direct na hlavu tak mi prejde ruka skrz.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků