P.S.: Strečink na začátku (a když si vzpomenu, tak i na konci) cvičení dělám, ale stejně když chvíli posiluju ruce, udělám pak dřep, zase mi lupne v kolenu

Moderátor: PC
PyrotechniX píše:Zdravím. Je mi 15 let, doma docela intenzivně cvičím, obvykle alespoň hodinu a půl až tři hodiny denně, 5 - 7krát týdně. Intenzivně, ale zřejmě špatně. Nemyslím si, že bych si toho dříve nevšimal, ale v poslední době mi docela solidně křupou skoro všechny klouby. Od 17.9. bych měl začít navštěvovat TKD ITF v Opavě, ale nechci tam přijít s tím, že si každý bude myslet, že šlapu v lavoru plném křupek. Nejvíc mě štve pravé koleno, skoro pokaždé když dělám dřep mi fakt hlasitě nepěkně křupne. Nebolí mě to, ale je to nepříjemný pocit a hlavně dojem, že to určitě není dobré. Taky mi šíleně (rozuměj při každém pohybu) křupe zápěstí, ale to je asi z častého používání PC, které od zítřka omezím a dělání kliků. Jediný důvod moje zřejmě špatného stavu kolen je asi dělání dřepů na jedné noze a dělání dřepů s 20 kg. Pokaždé když se zvedám, je slyšet takový divný zvuk. Nesmějte se mi, ale nejlépe jde popsat jako protlačení slin skrz horní jedničky , jenom mírně tlumený přes kůži. Nevíte co s tím? Za doktorem se asi zanedlouho vydám, ale nejsem zvědavý aby mi řekl že musím s BU přestat. Nepřestanu i kdybych se měl rozbít na padrť. Mám jíst po paletách gumové medvídky nebo co? Taky mě napadlo, jestli není důvod i ten, že po cvičení se jdu osprchovat teplou vodou a pak ledovou na konci, jako vždycky. Ale opravdu nevím čím jiným by to mohlo být ....
P.S.: Strečink na začátku (a když si vzpomenu, tak i na konci) cvičení dělám, ale stejně když chvíli posiluju ruce, udělám pak dřep, zase mi lupne v kolenu.
PyrotechniX píše:Díky oběma hoši, uklidnili jste mě. no já křupu při každém pohybu, asi nedostatek kloubního maziva nebo co ... Každopádně za lékařem skočím, většinou mi křupne koleno jen při dřepech, takže snad to bude ok
.
Jinak ty dřepy mám omezit? A nebo dělat jen bulharské dřepy?
ukropcany píše:...Ale ráno vstanem, ponaťahujem podľa potreby a som fit...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků