Moderátor: Makoto
defendu píše:V tělocvičně máte běžnej,zátěžovej koberec?Jednoduchá rada...před tréninkem si bříška prstů oblep náplastí,pokud ti tam blbě drží,tak je ještě přelep leukoplastí kolem dokola....a máš po problémuDělám to taky tak....
Burzum píše:Pri sparringu casto cocka zustane na souperove rukavici (jsem lama)... Mne ale zatim vypadla vzdycky jenom jedna, takze to bylo vice mene v pohode....
Aleph píše:Zdravím, měl bych dotaz. Začal jsem s thaiboxem a z každého tréninku odcházím s nohou na s*ačky. Mám totiž rozedřené polštářky na nohou. Nechci, aby to vyznělo, že řeším nějaká "bebíčka, mám to rozedřené až do masa, takže kulhám a mezi tréninky se pravidelně léčím, ale doléčit se mi to nikdy nepodaří úplně, takže z dalšího tréninku odcházím zase jako posledně.
Chci se zeptat, jestli jste někdo neměli podobný problém a jak jste to vyřešili. S nohama totiž, podle trenéra, nic blbě nedělám.
Aleph píše:ukropcany: Jsem prave taky tezka vaha. Konkretne to mam z nacvicovani haku. Holt, kdyz se clovek furt dokola vytaci na te stejne noze, tak to tak potom vypada. Na ty boxerske boty mrknu
TongPo píše:Aleph píše:ukropcany: Jsem prave taky tezka vaha. Konkretne to mam z nacvicovani haku. Holt, kdyz se clovek furt dokola vytaci na te stejne noze, tak to tak potom vypada. Na ty boxerske boty mrknu
Já jsem dokonce supertíha a bez bot taky netrénuju, přece si nezničim nohy, ne?Většina klubů má dneska na podlaze zátěžový koberce a jelikož jedu víceméně hlavně ruce, trénuju v normálních sálovkách a nikdo s tím nemá problém. Když si ale chci zabouchat i s kopama a nebo zatrénovat někde, kde mají tatami a neochuzovat se o vytáčení pat (což naboso moc nejde), používám tohle.
TongPo píše:Aleph píše:ukropcany: Jsem prave taky tezka vaha. Konkretne to mam z nacvicovani haku. Holt, kdyz se clovek furt dokola vytaci na te stejne noze, tak to tak potom vypada. Na ty boxerske boty mrknu
Já jsem dokonce supertíha a bez bot taky netrénuju, přece si nezničim nohy, ne?Většina klubů má dneska na podlaze zátěžový koberce a jelikož jedu víceméně hlavně ruce, trénuju v normálních sálovkách a nikdo s tím nemá problém. Když si ale chci zabouchat i s kopama a nebo zatrénovat někde, kde mají tatami a neochuzovat se o vytáčení pat (což naboso moc nejde), používám tohle.
kwaicheng píše:Helejte, tak co ty kontaktní čočky a box? zatím se odpovědí moc nehrnou:D Zajímalo by mě jaký kdo máte zkušenosti, rady, tipy atd. ohledně boxingu v kontakt. čočkách, co když je budu mít a někdo mi třeba zavře oko? Nestalo se to někomu? Já se pamatuju akorát tenkrát jak někdo zbouchal komunistu Dolejše, tak ten říkal, že je taktak stačil vyndat..
wordsworth píše:Navíc peníze za operaci máš za pár roků zpátky.Ty čočky lezou dost do peněz.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků