RUNAR píše:Luen:
Nejsem zaslepenej obdivovatel čehokoliv ani Nishiyami.
Co se týče "životních" názorů ty bysme měli asi někdy dost odlišný.
Ale vím jakej byl hustej bouchač to tady chci napsat aby bylo jasno.
Stejně jako kdyby někdo někam poslal video Hariho jak dostává na držku, a lidi co ho neznaj tam psali hovadiny jak neumí a je slabej.
NAPSAL BYCH TAM NĚCO PODOBNÝHO, ačkoliv Hariho nemusím.
Právě tvůj problém je ža někoho hodnotíš podle čb krátkýho videa z dávných dob, co tak asi tenkrát mohli natočit v začátcích kinematografie.
Takhle právě uvažujou malý děti, zkouknou jedno 100letý video a hned postujou "odborný" komenty o lidech co tam jsou.
Tribute píše:A ty videa sorry ale zadny volny sparing s nisiamou jsem nenasel
a pokud jde o furum cela jeho podstata je porovnat kdo cvici shotokna líp jsetli skola dneto nebo catk
Tribute píše:RBR cvičím v obou federacích ale nevím proč myslíš že dento karate já osobně fandím ČATK dento totiž vůbec necvičí volné kumite kamae je vlasně jen klasický útočný postoj (zenkuzdači) . ČATK má volné kumite a kamae je věc každého někdo zápasí v hangecu já třeba rád bojuji v kokucidači nebo dost vysokém zenkučudači protože vnější napětí se drží líp než vnitřní.
Ale dento v kumite učí útočit jen na připraveného soupeře ale co když tě někdo vycuká fintami. Tak proč je lepší dento ????
ukropcany píše:fighter99 píše:No to si asi myslí väčšina karatistov... a potom príde trošku tlaku od súpera pri tvrdom sparingu a zrazu sú v gulách... no ale v pohode, pre nás je to vlastne tiež lepšie...nehrozí žiadne riziko...
ukropcany píše:Zlatá nevedomosť...Nechať do seba mlátiť je niečo úplne iné ako dostať ranu keď ju nečakám...
No ale užívaj si sladkú nevedomosť kým Ti niekto nevyboxerkuje z hlavy...
Jendis píše:no...když už je to tu o kumite,tak si dovolím postnout pěkný zápas jednoho z našich nej :
Honza Tuček:
http://www.youtube.com/watch?v=x7nrsTFEGUk
ukropcany píše:Zlatá nevedomosť...Nechať do seba mlátiť je niečo úplne iné ako dostať ranu keď ju nečakám...
No ale užívaj si sladkú nevedomosť kým Ti niekto nevyboxerkuje z hlavy...
Moto píše:No ja bych to videl asi takhle...zadne extremni hopsani jako sportovniho karate. A navic rychle a strucne![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vCMMU4A7 ... re=related
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků