RUNAR píše:Tak jsem zamluvil ten malý sál v Sokole Vršovice na sobotu 31.října od 13:00, nájem je 300czk/hod a chtěj po mě prašule předemasi maj zkušenosti.
Takže, tady to najdete:http://www.sokolvrsovice.cz/index.php?menu=kontakty
Zdar Sokolské tradici a tradici setkání bu.cz
RUNAR píše::D .....Nebo se představit jako Vlastimil Harapes, to by nás do baletního sálu pustili, pak bysme řekli že je to seminář Combat Baletu.
...tak to musite doufat ze misto brouzdani mezi obskurnimi zivly na internetu dava prednost ordinaci v ruzove zahrade a chvilce pro tebe........Boreas píše:No tak jestli to čte, tak to už tam bude připravená zásahovka a transport do Bohnic
ukropcany píše:Takže by som si to dovolil krátko zhrnúť priebeh tejto "debaty":
- najprv pohodová štuchanica
- na strane 6 ranař stále v pohode
- na 11. moje sklamanie z jeho neochoty nájsť si hodinu cez víkend... ale dobre beriem, mal nejakú cicu...
- na 13. začína hádka ohľadom tachi-waza s ginom, picardom, luenom, pucmaz drzáň si dovolil zas niečo napísať...![]()
- na 18. strane PC
- na strane 20 zasa ja![]()
- 21 - chlapci sa ma zastali, ďakujem![]()
Tak a teraz som z toho jeleň... čo som to tak čítal, tak priebeh toho našeho sparingu vôbec nebol predmetom tých hádok...Predmetom hádok je až neuveriteľná ranařova agresivita a neochota chovať sa aspoň občas inak, ako utrhnutý z reťaze. Nepohádal sa len s tými, čo prispievajú málo...
No možno som hlupec, ale začínam byť presvedčený, že ranař by mal dať s niekým kompetentným poradu o tom, ako prijímať existenciu aj iných názorov...
ukropcany píše:4jian - Tvoja úvaha je žiaľ nesprávna. Ona vyzerá byť v poriadku, ale je to čistá teória, o ktorej každý, kto má dosť nabúchané vie, že je to nereálne, veci takto nefungujú. Ono je to tak, že búchať sa môže "naplno", ale je treba to mať neustále pod kontrolou, pretože treba brať do úvahy niekoľko vecí:
- sparing nie je zápas, je to príprava naň. Zápas je psychicky niekde úplne inde ako sparing. Ąudia, ktorí nespárujú tento rozdiel nevidia, pretože ho nemajú, oni sa bijú o život. Ranař je toho príkladom. Do každého úderu a kopu dá úplne všetko. Na ulicu určite dobrá stratégia, na skúseného súpera nie.
- zranenia - spárovať sa môže tvrdo, ale spárovať sa má tak, aby sa bojovníci nezranili. Je jedno, či súper mňa, alebo ja o súpera. Opäť si vezmem ranařa za príklad - tým, že kope naplno a nepresne, tak nekope do lakťov, do kolien a iných tvrdých súčiastok, ktoré mňa nebolia, ale jeho áno. Ja naplno nebúcham preto, aby som 1. zbytočne nevyliezal z krytu a riskoval zbytočné zranenie 2. aby som súpera nezranil. Viem dať nejavo svoju prevahu aj bez toho, aby mi súper kašlal krv na zemi. Ver, že už som rozbil toľko ľudí (a furt sa o nových dozvedám, aj s odstupom rokov!). Ja nechcem nikomu ublížiť a ak niekoho strelím dole, je to skôr náhoda, ako môj zámer.
- výdrž - v BS sa naučíš bojovať dlho. Vo štvrtok sme spárovali 15 kôl, t.j. 45 min. čistého času. Ak do všetkého budeš mlátiť o život, tak si v prdeli. Opäť ranař - na konci prvého kola už mal dosť (a to som nič nerobil, len tlačil) a druhé už len dostával. Na kieho šľaka sa má človek pustiť do bitky od prvej sekundy, keď stačí pár minút počkať? A na ulici? Ako by to priebehalo si spomeniem vždy, keď prídu nováčikovia. V prvom/druhom kombe ide dole. Na vol. 2 som dal 15 kôl, na vol. 3 asi 10, teraz v lete som vyspároval a vyklinčoval sám celú luenovu školu sám... mohol som do všetkého viacej mlátiť, lenže 1. bol by som pre každého debil, čo sa nevie ovládať a 2. nezaspároval by som, pretože keď si pokazíš hračku, nemôžeš sa hrať...![]()
Takže nie, nie je pravda, že «a nikto nenúti. Núti «a k tomu cit pre situáciu, rešpekt k súperovmu a svojemu vlastnému zdraviu. Kapiš?
ukropcany píše:Myslel som to skôr tak, že dať ozaj tvrdú kombináciu... kto je po 5 sekundách v prdeli, tak má smolu...luen píše:Tohle uz je zajimavejsi. Ja si opet drze dovolim tvrdit, ze ani na ulici neni nej... strategie, behem 3-5 sekund vse vysypat a pak se zhroutit, ale beru, ze je to momentalne moderni nazor, jelikoz si to chcipacka populace vyzadujeTahle strategie totiz opet funguje jen na obycejneho prizdisrace a totalniho loosera. Kurna zucastnil jsem se tolika bitek, osobni, fotbalove, domluvene ... "vzdy" padnul po prvni rane jen absolutni novacek. Ona bitka na ulici nemusi byt vzdy na kudlicky a ani u nich lidi nepadaji jak podzimni svestky.
ukropcany píše:Bolo jej strašne málo...![]()
Ale inak jasná vec...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků