Moderátor: Makoto
pm píše:Title maj vubec zajimavy vybaveni, mas nejaky zkusenosti so objednavkama od nich?
marcelo píše:pm píše:Title maj vubec zajimavy vybaveni, mas nejaky zkusenosti so objednavkama od nich?
Cawelo Pajus,nemam ale ako som ti spominal,objednaval som si kedysi zopar instruktazi z USA a dosli v pohode,tak dufam ze by s helmou nemal byt problem![]()
Inak pred nedavnom si sa ma pytal na recenziu prilby na Daidojuku, no mam to z prvej ruky kedze som v nej sparoval..strasne sa mlzi a velmi zle sa dycha cez nu,cize za tie prachy nekupovat..omnoho lepsiu sluzbu urobi ta,co som postoval od katsuda s pleximriezkou a vacsimi otvormi na vetranie
ukropcany píše:Bude v tej helme aj niečo vidieť? Tie lícnice sa mi zdajú dosť hrubé...
marcelo píše:ukropcany píše:Bude v tej helme aj niečo vidieť? Tie lícnice sa mi zdajú dosť hrubé...
..na box gut..tento typ prilby je v podstate "mexican headger",pouzivaju to aj Tysonovi sparingovia atd.. ci uvidim kopacky az tak neriesim,nie som thajboxer![]()
Ukrope ty keby si mal zabuchat v prilbe s klietkou,tak nou jebnes o zem a poskaces po nej..chce to zvyk a zrak sa musi prisposobit akoby tulovemu videiu a malemu priezoru..radsej s tym ako vobec necvicit a plakat nad rozliatym mliekom
ukropcany píše:Ja mám adidas, moc ju teraz nepoužívam, ale bol som s ňou spokojný, lebo vôbec nezakrývala výhľad. Neviem prečo nespravili niečo obdobné aj s lícnicami. Keď som ju kupoval, tak mal týpek aj adidas s lícnicami a to bolo úplne na hovno... lukaskon mal na vol. 2 toptenu, čo by asi bola dobrá, len nešlo to nikde vyskúšať no a naslepo objednávam...
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků