No já se nestydím přiznat, že jsem nikdy nebojoval a vždy se budu snažit boji vyhnout. Věřím, že jediný boj který mohu vyhrát je ten, kterému zabráním.Onion píše:Mně štve na BU jediná věc![]()
Lidi kteří NIKDY nebojovali, bojovat nebudou a pokud si to jsou schopni přiznat tak se boji i rádi vyhnou ...
Jendis píše:Patriku,mně přišlo,že zrovna takhle to nebylo směřované.......nebuď vztahovačnej![]()
![]()
![]()
Jendis píše:Kecálek jsi stejně....Jako my všichni,co sem chodíme.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onion píše:to Koblih: Ta moje citace není úplná. Aby to dávalo smysl tak ti tam chybí konec věty ".... a dělají ze sebe odborníky". Neštve mně člověk který si cvičí bojová umění jentak, pro radost, pro radost s pohybu nebo proto, že to doplňuje třeba jeho zájem o kulturu jiného národa a pod. ©tve mně když ze sebe takový člověk (viz má definice) začne dělat odborníka na BU a začně se fundovaně vyjadřovat k otázkám co je v boji možné a pod. Já se nevyjadřuji k možnostem a postupům vývoje jaderných zbraní protože jim nerozumím. To že o nich něco vím, to že vím o úloze valenčních elektronů a dalších pár věcí mi nedává právo to nějak extra hodnotit a krafat do toho pánům v bílých pláštích. Je zajímavé, že jsem nezažil tolik amatérů na diskusních serverech o vědě jako lze najít spoustu kecálků na diskusích o BU
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků