Higen píše:Sliz tady ukapava z jine brady nez z me
Mas plnou hubu kecu, sparringu a soudu, jen aby ti pak jednou nejaky neohrabany urazeny aikidista, taichi master nebo ki shampion neprijel rozbit hubu. Jeste pred dvema lety si zarputile branil sveho ucitele z Chomutova, jeho i sve aikido, ted naopak urazis vse okolo, ale nemel by jsi prave urazet, hanit sam sebe? Sveho byvaleho ucitele a aikido, ktere te ucil?
Moc dobre si vzpominam na nas rozhovor na chatu, kdy si zacinal pochybovat o efektivite vaseho aikido, riklal jsem ti od zacatku, ze to co hledas ti prave daji jine budo, at se prijdes mrknout, zacvicit, ale ty jsi zacal pouzivat stare zname fraze, ze by se styly nemeli michat, ze by to byla zrada k tvemu uciteli a podobne ... jak rikam, nasrany bud hlavne na sebe. A NEZAPIREJ, NEMLZI, moc dobre si ten rozhovor vybavuju.
http://www.aikidotogo.estranky.cz/fotoa ... riginal/14Tebe na fotce poznam, pokud se nemylim, jsi ten dlouhan s drevenym mecem, ale kdo z tech ostatnich byl tvuj ucitel? Pokud te aikido urazilo, nastvalo, zacni u korene a pojmenuj zarodek tvych pocitu ublizenosti. Zacni hanit prvni sve byvale kamarady a ucitele, pak se pust dal, jestli te toto neuspokoji.

Už se vážně těším, jak se to říká, když nemůže mohamed k hore, musí hora k Mohamedovi

A muzes mi ukazat kde?

Můžeš mi taky ukázat kde urážim vše okolo?

To co mi vadí je demagogie, těchhle škol a stylů, kterou jak jsem zjistil, předvádite i vy, v Nishio. Konkretně z vaseho klubu neni nikdo ochotnej normalne diskutovat a odpovidat na otazky. 6e byste něco tajili, nějaké strašně tajné tajemství proč je to vaše aikido jiné?
Pokud vim, tak na chat jsi skoro nikdy nechodil, a tak jak ten rozhovor interpretujes, je dalsi slizkost od tebe, jelikoz to bylo jinak. Pouze jsem tenkrat vyjadril sve pochyby, a tys me odkazal na Nishio ktery jsem do ty doby neznal, to je vse. Pak jsem za za nejakou dobu dostal do Prahy a rekl jsem si ze byh tozkusil, a uvidim, ale ze je blby tam prijit jen tak na trenink, neohlasenej. Tak jsem predem napsal e-mail. ®ádná odpověď..Volal jse, také žádná odpověď. pak jsem se na to vykašlal. Dneska bych tam šel rovnou, ovšem v tom případě že bych ještě žil ve vzdušnejch zamcích.
To ze by se styly nemely michat jsem nikdy nerekl, opet tvá ukázka demagogie

Jelikož v tu dobu jsem i tady mimojiny psal co mi v tom chyby a mimo jin to byl trenink uderu a kopu, obrany proti seriim

Mimo dalsi jine bycch tohle ani nemohl napsat kdyz jsme tenkrat i lapovali a jeli lowkicky

A hlavne kdyz jsem si pak tenkrat ke konci k tomu pribral allkampf - z blata do louze. S tímhle vaším jednaním a argumentací opravdu dělaté ,,dobrou" reklamu Nishio, lidi si sami udelaj obrázek
Proč sem taháš fotky?...Kor ještě dalších lidí, kteří se týhle diskuze nezůčastňují, ani těchhle fór? Ubohej a zoufalej krok z tvý strany. Mimochodem si protiřečíš, mam tu podle tebe hanět bejvalej klub a jeho učitele, přitom píšeš že jsem tu o nich pochyboval/hanil je...sám se už zamotávaš do tý svý demagogie