Vrozkrokkop píše:Vsak jo, myslim ze jinak je to od zacatku takovej hnuj, ze se opravdu nestydim, ne, jsem na sebe hrdej, ze pisu o necem jinym![]()
ArchEron:
Predstav si to takhle: Si s oponentem na vzdalenost na hroty, tj. ze on stihne nejakym zpusobem zareagovat -
Ty se zacnes hejbat a spolu se sekem/bodem zkratis vzdalenost. Jestli si zautocil po primy linii nebo z vnejsi strany, souper te s nejvetsi pravdepodobnosti vykryje/ uhne - a ten pruser je, ze on pak sekne/bodne tebe, zatimco ty uz si zkratil vzdalenost tim zpusobem, ze TY uz pak zareagovat nestihnes a jeho pohyb je reakce na tvuj, kdy ty ten svuj teprve dokoncujes.
Takze kdyz zautocis, musis dotycneho opravdu prinutit se jenom branit, aby on pokud mozno nic jinyho delat nemohl, jinak si koledujes o rychly exitus.
A to je, s vyrovnanym souperem, hodne tezky.
PS: S tim kancem zatim nic
Vrozkrokkop píše:Jendis:
Ja ti to vysvetlim: Ted to bude tejden, co me jinak absolutne zdravyho chytl zanet pod zubem, takze mam antibiotika, ale mam sileny roupy a jak je mi jinak fajn, taky se silene nudim. Proto tak agilne pisu
![]()
S tema kordikama by to bylo fajn, ty neumim zase ja, jen jak na ne nejsem zvyklej, upadne mi ruka, ale novym poznatkum se rozhodne nebranim.
A na dalsi sparovani a veci okolo se nemistne tesim, co ted bylo se zbranema, tak to jsem chytl zase nejakou jinou kravinu.
Musim ale rict, ze nekdy je odpocinek od pohybu prima, nez me chytly ty zuby, dostal jsem se vzacne na trenink, vzal jsem si obouruc sekeru a potom od kamose pujcil kratkej scramasax a musim rict, ze jsem si prisel na spoustu novejch veci jak jsem rozpominal na ty stary![]()
Fakt doporucuju nekdy na 2tejdny vysadit
Boreas píše: Stačilo vidět Zbyňka(snad to byl on... ta paměť..)na letošním srazu a nemám důvod pochybovat.
RastOne píše:Těžko říct jestli aikido. Každopádně když se páka povede tak to stojí za to..Au ta zlomená rka vloktihttp://www.youtube.com/watch?v=qxm09n5l ... re=related
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků