Gino píše:marcelo píše:Inak ty si robil jujutsu,teraz boxujes..preco nerobis Koryu JJ..kludne aj cez SZ,zaujima ma tvoj postoje k tomu

uz jsem to tu asi nekolikrat psal (nebo jsem to resil jen s Makoto, ted uz nevim)... protoze mi prestalo stacit cvicit nejake splasky u kterych ani nevis odkud jsou. Nejake ty takzvane mixy Juda, aikida a karate, jak se tu uz nekde pise. Odjel jsem do ciziny, videl koryu JJ a byl jsem zklaman. Tecka. Takze jsem se vydal jinou cestou. To je cele

Tak to je mi gól. Necvičit něco proto, že je to bez nějakého rodokmenu, fakt bomba. A pak zjistit, že tě korjú taky neuspokojuje. Hmm, zajímavé
A ta cesta, co jsi se na ni dal, tak to je korjú box z dob anglických gentlemanů, nebo ten moderní sofistikovaný box, co se prezentuje v profiringu, na OH apod. A sorry za to slůvko moderní, protože ho zřejmě nemáš příliš v oblibě
A na závěr. Můžeš nám sdělit, kolik jsi vlastně poznal v zahraničí těch tradičních škol JJ, že tě žádná neuspokojila

Předpokládám, že jich bylo hodně, když s tím máš tak bohaté zkušenosti a radíš tady takovým kapacitám, jako je např. ZM, Patrik