nunchaku v praze? v. schick?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

nunchaku v praze? v. schick?

Příspěvekod Anonymní » úte 31. srp, 2004 9:52

ahoj,
nevite o prazske skole, ktera uci nunchaku?

jedine, na co jsem narazil ja, je sk schick ryu shotokan, ktera na plakatech slibuje krome karate i vyuku nejruznejsich asijskych bojovych umeni vcetne nejroztodivnejsich zbrani, nunchaku nevyjimaje. nevite nekdo, zda to je seriozni parta? :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 01. zář, 2004 8:56

No, nevim... ale ten Schick je uvaden jako trener a rozhodci na www.karatecz.cz...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 01. zář, 2004 10:09

Vilém Shick je trenér Shick-ryu, věnují se shotokanu, účastní se soutěží Českého svazu karate. Jeho svěřenci dosahují dobrých i výborných výsledků. To jsou fakta. Takže v tom, co dělá, se dá říci, že je seriózní.

Pokud dělá něco s nunchaku - chce to zajít se podívat a zeptat se. Až ho uvidím, zeptám se ho, ale já mám do Prahy 300 km a specielně kvůli tomu tam nepojedu. :lol:
Teoreticky se spolu setkáme 25. 9. v Mladé Boleslavi - takže se případně zeptám co a jak.
Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 01. zář, 2004 10:10

lukaas píše:No, nevim... ale ten Schick je uvaden jako trener a rozhodci na www.karatecz.cz...

No a co :?:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 01. zář, 2004 10:46

no a nic...

sorry, napsal jsem to jinak, nez jsem myslel. nemela v tom byt zadna naznacena kritika ci invektiva.

mysleno to bylo jako:
nasel jsem jen stranky karatecz.cz, kde je uvaden jako trener a rozhodci, ale nic vic o jeho skole, nunchaku atd. na netu neni.

vcera se mi protahl vecirek, takze nejsem zcela fit. :))
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 01. zář, 2004 11:23

lukaas píše:... mysleno to bylo jako:
nasel jsem jen stranky karatecz.cz, kde je uvaden jako trener a rozhodci, ale nic vic o jeho skole, nunchaku atd. na netu neni.

vcera se mi protahl vecirek, takze nejsem zcela fit. :))

Pokud vím, tak nemají webovou prezentaci. Upozorním ho na to, že žije v civilizované (doufám) zemi. :lol:

Přes týden se neflámuje, bo realita je po ránu vždycky tvrdší. :cry:

Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 01. zář, 2004 11:59

"Pokud vím, tak nemají webovou prezentaci. Upozorním ho na to, že žije v civilizované (doufám) zemi."

No, podivat se na prezentaci na netu, nez se vydas skouknout trenink v realu, je vzdycky fajn.

"Přes týden se neflámuje, bo realita je po ránu vždycky tvrdší. :cry: "

Veru nejsem ten, kdo by to byl schopen dneska poprit. :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

RE:

Příspěvekod Anonymní » ned 15. kvě, 2005 17:52

Shick Ryu Praha znám.Jezdí na každé závody,ale jestlli se chcete naučit bojovat s nuchakou nebo s Bo či tonfami,a shaisho ki do,tak bych vám doporučila letní soustředění Sk Kesl ryu,kde cvičí Velmi dobrý Irzaelec Danny Hazan a Karel Kesl.Koná se vždy v srpnu na týden a je to fakt makačka,ale stojí to za to.
Zkuste www.volny.cz/sk-kesl-ryu
tam informace a shaisho ki do
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně