stouralista píše:Ta otázka stojí na konci odstavce! Proč stále vytrháváš věc z kontextu a odvádíš od podstaty! Je to o slibech a skutečnosti. Jde o čestnost! Jsou tu schopní učitelé, ale oni své znalosti nepředávají, ale hlavně prodávají.
Využije li někdo nabídky, pak oprávněně očekává, že slib a skutečnost jedno jsou! Nabídka hlásá něco, čeho když ten člověk nedosáhne, tak se právem cítí podveden! To je celá pointa! ... Jak toto podle Tebe ověřovat? Odpovídáš složitě, že nijak?!
Chlape, Ty jsi větší idealista než já. A to jsem si myslel, že už to víc ani nejde. Napsal jsi to moc hezky a v hlouby duše s Tebou souhlasím, ale
realita je bohužel jiná. Jinak jsem Ti odpověděl, tak jak to je a dle mého názoru srozumitelně. Jinak, pokud to chceš nějak řešit, tak můžeš se svým instruktorem sepsat závaznou smlouvu, kde se Ti upíše, že třeba do roka a do dne budeš schopen vybouchat hospodu v Dolní Horní a pokud Ty to do roka a do dne nezvládneš, tak ho můžeš žalovat a žádat po něm finanční náhradu za fyzickou a psychickou újmu.
stouralista píše:Tvojí logikou tedy můžeš slibovat, co chceš, zájemce jako laik to stejně není oprávněn hodnotit. Tedy mám z Tebe pocit, že toto jednání schvaluješ?!
Nikde jsem nenapsal, že to jako laik nejsi oprávněn hodnotit !!! Pouze jsem napsal, že jako laik svými znalostmi a dovednostmi nejsi schopen rozeznat, zda je daný systém dobrý nebo špatný. Hodnotit si můžeš, co chceš. Jde o to, z jakých informací při svém hodnocení vycházíš. Ale pro mě za mě si mysli, že toto jednání schvaluji.
stouralista píše:Sám jsem se WCH nikdy neživil a když už jsem někoho učil, bylo to zdarma. Tak jak je to v rodinném systému.
Kolik jsi učil žáků? Na jakých aparátech u Tebe trénovali? V jakých prostorách u Tebe trénovali? Byli ty prostory pronajmuté či Tvoje? Cvičili jste jenom venku? Dojížděl jsi za svými žáky nebo oni cvičili u Tebe doma?
Jak jsem psal už výše ve svých postech. Nemusíš si brát nic za výuku, ale pořád máš náklady spojené s výukou, které prostě musíš zaplatit. Pokud máš takový příjem, že si můžeš dovolit dotovat své žáky. V pořádku. A smekám. To nemluvím o penězích, které jsi Ty vrazil do svého BU/BS vzdělání.
Jinak se dovolím tedy zeptat, když Ty zde říkáš, že někteří na svých stránkách a reklamě inzerují sliby, které neuskutečňují, tak na základě čeho Ty jsi přesvědčen, že Ty jsi svým žákům předal to pravé ořechové? Na základě diplomů, certifikátů, dosažených pásů, vyhraných zápasů, titulů, počtu zraněných, mrtvých? Dle čeho? Co je měřítkem v BU, že je daný styl ten rodinný, funkční, čistý, nesprzněný?
Pro Ukropa: Záměrně se neptám na BS, abych Ti nepřihrál na smeč, protože v BS je to dost jednoduché, tam buď máš výsledky nebo ne.
PS: Jinak vzhledem k tomu, že si zde zmínil slova jako slib, čest, podvod, tak bych čekal, že se nebudeš skrývat za nic neříkajícím nickem, ale napíšeš buď své jméno nebo aspoň stránku své školy nebo k tomu "pravému", k čemu se hlásíš.