sportak píše:Zdravím,
netrénuji ještě dlouho, v podstatě jsem úplný začátečník, ale zajímalo by mě (vybral jsem si WT), za jak dlouho můžu říct, že jsem se něco naučil co do reálné podstaty obrany, jaké jste třeba měli\máte zkušenosti s přínosem od BU Vy. Také by mě zajímal názor zkušenějších, jak by měl ideálně vypadat trénink WT.
Děkuji
hellas píše:Dobrá uvedu to na pravou míru..
Kromě boxu, MT, ultimátů, juda, zápasu, kyokushinkai, pakua a kudlanky všechno ostatní byla sračka. (u Jedličkové větve)
SeaRanger píše:hellas píše:Dobrá uvedu to na pravou míru..
Kromě boxu, MT, ultimátů, juda, zápasu, kyokushinkai, pakua a kudlanky všechno ostatní byla sračka. (u Jedličkové větve)
Ja si nemyslm ze by vse ostatni bylo sracka, maximalne jsou u nas srackovi ücitele.
hellas píše:Dobrá uvedu to na pravou míru..
luen píše:hellas píše:Dobrá uvedu to na pravou míru..
I ty lisakuu koho jsi cvicil kudlu a pa kua
![]()
![]()
Jinak muj nazor je ten, ze tu byla cela rada mnohem horsich wt skol, nez ta m. jedlicky ... ja si ho jako nesiku aspon nepamatuji a to jsme spolu zacinali. U milouse byl dle meho nazoru problem v necem jinem
hellas píše:U laického shaolinského mnicha Jurije Bělova![]()
O školy nejde, jen uvádím na pravou míru co se říkalo. (o cvičení nemluvím...)
luen píše:hellas píše:U laického shaolinského mnicha Jurije Bělova![]()
O školy nejde, jen uvádím na pravou míru co se říkalo. (o cvičení nemluvím...)
Rozumi, tak to jsem netusil, ze jsi tahle protrelej v gung fuJa to beru tak, ze ma jednou clovek aspon na co vzpominat a o cem vypravet. Nemam srandovnejsich historek, nez ty od hladika apod
![]()
Kdo si aspon jednou nenabehnul. V mladi se clovek hleda a poradne nevi ani co vlastne chce, hlavne v dobe po revoluci nebylo informaci ... vsak jsme si to kazdej zkusil
hellas píše:Moje řeč
BTW o kudlance se říkalo že je ok, páč to řekl strejda Ting
defendu píše:Zažil jsem to samé...chceš mě taky nazvat lhářem?![]()
sportak píše:Toman píše:Sportak u koho cvičíš?
Začal jsem wing tsung (WT) u WMAA - učitel Zdeněk Kobrle - 3.technický stupeň.
Jaktože nejsou OT, já to nechápu, diskuze jsem procházel, ale uniká mi smysl.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků