Moderátor: PC
will píše: Na co vysoká opakování kliků, k rozvoji svalů, a to si piš, že ti svaly narostou, dále k získání celkové síly paží a ne jenom paží. V čem je špatná vytrvalostní síla, třeba v boxu a ve fulkontaktu vytrvalost potřebuješ.
ukropcany píše:Ale prosím «a... neboj sa... sľubujem že budem nežný... človek predsa nebude škôlkára s polrokom boxu biť, že...kwaicheng píše:ukropcany: promiň, ale to by nešlo...ke starým lidem se chovám s úctou![]()
kwaicheng píše:Toman píše:kwaicheng píše:A když říkám série, myslím tím alespoň 6x100, jinak to dle mého nemá cenu,
6x100 je vcelku oukej pokud nemáš pauzy delší než 30 sekund a máš k tomu na zádech cca 15-20kg batoh.
Tak nevim jestli si děláš srandu nebo jestli to myslíš vážně. Jestli uděláš to co píšeš, tak by o tobě měl vzniknout superhrdinskej komiks..![]()
Toman píše:kwaicheng píše:Toman píše:kwaicheng píše:A když říkám série, myslím tím alespoň 6x100, jinak to dle mého nemá cenu,
6x100 je vcelku oukej pokud nemáš pauzy delší než 30 sekund a máš k tomu na zádech cca 15-20kg batoh.
Tak nevim jestli si děláš srandu nebo jestli to myslíš vážně. Jestli uděláš to co píšeš, tak by o tobě měl vzniknout superhrdinskej komiks..![]()
Jasně že si dělám prdel ... byl to sarkasmus na ty stovky kterýma tu kolem sebe máváte. To co napsal Ukrop 50*50*30 je totiž velmi dobrý výkon. Já osobně jezdím kliky s nohama na rehabilitačním baloně a ruce na gymnastických kruzích v sérii 20*30*15
luen píše:Ja teda take doufam, ze to celou dobu byla sranda, pokud ne ... osobne bych to chtel videt
ukropcany píše:4kwaicheng - dovol aby som Ti pripomenul "Jasně, dej ho do vtípky a fórky"...Bolo to vtipné, mne sa páči, keď si niekto trúfa, ale zas beriem to len od tých, čo niečo vedia
Nepáči sa mi a nestrpím, keď niekto svoj rozum používa na blbosti a skutek utek... ale ak preukáže, že mu to nielen kecá, ale aj štípe, tak má môj rešpekt...
Je tu pár ľudí (luen, tongvonpo, panda, ...) ktorí si kľudne zo mňa vystreliť môžu... ale "cudzí" ktorí chcú odznačik "ukropčány ready" musia počítať s výzvou...
luen píše:Proc by mel koncit sparing demenci, nebo tak neco, jednoho zucastnenychLidi jak trenujete u vas v klubech a co tam trenujete, kdyz zastavate tyto nazory
Mam z toho spise pocit, ze tohle vzdy pisi dejchaci ... hysterie vazne neni na mistepekne do pohody, mit koule a neposrat se z toho, co nam je u BU/BS nejblizsi - totiz kontakt, ne
![]()
![]()
kwaicheng píše: Nekde jsem cetl, ze Kajinek dela 1600 kliku denne, jestli je to pravda nevim, nepojedu za nim se ho na to ptat, ale myslim ze je to mozny - koneckoncu, volnyho casu na to ma asi dost.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků