Dalt píše:ty jo - tak takhle to vypada, kdyz se spolu bavi Billy the Kid a Wyat Earp ...
Bacha nebo tě Wyat přetáhne po hlavě pažbou svého revolveru, což je jeho oblíbená technika..

Moderátor: Makoto
roza píše:...Ty rukavice,co jsme recenzovali,maji tu dlaň úplně jinou a fakt neudržíš nic.
Seženu název a dám vědět.
kwaicheng píše:Doslechl jsem se, že skinhedi nebo kdo, měli tyhle rukavice s pískem na kloubech při nějakým průseru někde, a že policajti jim to dali pěkně sežrat, právě kvůli těmhletěm rukavicím, že to berou jako zákeřnou zbraň, stejně jako boxer, teleskop(?)...informační zdroj citovat nemůžu páč je to latrína...Nemáte někdo nějaké podobné zkušenosti, co na to policie? Na druhou stranu si říkám radši je mít, než cásnout někoho s HIV, žloutenkou a podobnejma radostma jen tak holou rukou, při napadení nebo při přesile..co?
luen píše:kwaicheng píše:Doslechl jsem se, že skinhedi nebo kdo, měli tyhle rukavice s pískem na kloubech při nějakým průseru někde, a že policajti jim to dali pěkně sežrat, právě kvůli těmhletěm rukavicím, že to berou jako zákeřnou zbraň, stejně jako boxer, teleskop(?)...informační zdroj citovat nemůžu páč je to latrína...Nemáte někdo nějaké podobné zkušenosti, co na to policie? Na druhou stranu si říkám radši je mít, než cásnout někoho s HIV, žloutenkou a podobnejma radostma jen tak holou rukou, při napadení nebo při přesile..co?
Rukavice jsou obecne lepsi nez aids, zlutak, syfilitida ...
kwaicheng píše:luen píše:kwaicheng píše:
No to kazdopadne. Priklad-jdu domu, na ulici po me vyjede nekdo, ja mam zrovna na rukou tyhle rukavice a tak ho bacim. Dejme tomu ze se neco podela a prijedou policajti. Bude to neprimerena obrana?
Chapes, na humusaky jedine v rukavicich, ale co tohle, nejaka nestastna nahoda, konflikt, napadeni, atd. proste tak neco...des treba pres dvorek na suchej zachod a vybafne na tebe soused co ti prisel ukrast krumpac..no a ty, protoze sis ty rukavice vzal aby ti nebyla zima, ho slozis..To by teoreticky bylo klasifikovano jako neprimerena obrana? Diky pouziti zakerne zbrane - mocnych rukavic?
marcelo píše:kwaicheng píše:luen píše:kwaicheng píše:
No to kazdopadne. Priklad-jdu domu, na ulici po me vyjede nekdo, ja mam zrovna na rukou tyhle rukavice a tak ho bacim. Dejme tomu ze se neco podela a prijedou policajti. Bude to neprimerena obrana?
Chapes, na humusaky jedine v rukavicich, ale co tohle, nejaka nestastna nahoda, konflikt, napadeni, atd. proste tak neco...des treba pres dvorek na suchej zachod a vybafne na tebe soused co ti prisel ukrast krumpac..no a ty, protoze sis ty rukavice vzal aby ti nebyla zima, ho slozis..To by teoreticky bylo klasifikovano jako neprimerena obrana? Diky pouziti zakerne zbrane - mocnych rukavic?
..zbytocne to komplikujes s tou primeranostou obrany
kwaicheng píše:Jen se s vámi dělím o informaci, totiž, že prý policie opvažuje tyto rukavice za zákeřnou zbraň. A tak se ptám jestli jste s nima neměl nikdo problémy, eventuelně jaký máte názor na tu přiměřenost.
luen píše:kwaicheng píše:Jen se s vámi dělím o informaci, totiž, že prý policie opvažuje tyto rukavice za zákeřnou zbraň. A tak se ptám jestli jste s nima neměl nikdo problémy, eventuelně jaký máte názor na tu přiměřenost.
Na primerenost mam svuj nazora rukavice jsem nikdy neresil, byt jsem je mel vzdy jen v praci a tam to nikdy nikdo neresil
kwaicheng píše:
No..radši nechci vědět čím se živíš
kwaicheng píše:marcelo píše:kwaicheng píše:luen píše:kwaicheng píše:
..zbytocne to komplikujes s tou primeranostou obrany
Jen se s vámi dělím o informaci, totiž, že prý policie opvažuje tyto rukavice za zákeřnou zbraň. A tak se ptám jestli jste s nima neměl nikdo problémy, eventuelně jaký máte názor na tu přiměřenost.
luen píše:...
Ale osobne povazuji za mnohem ucinejsi - naramky na zapesti![]()
...
Clarke píše:luen píše:...
...
Ahoj,
tohle mne zaujalo. Mohl by jsi nastínit použití náramku jako zbraně? Ať si hlavu tejrám jak chci, nic mne nedapadá![]()
Leda by byl třeba kožený a přetáhl se přes klouby jako jejich ochrana, ale to jsi asi nemyslel, že?
luen píše:Clarke píše:luen píše:...
...
Ahoj,
tohle mne zaujalo. Mohl by jsi nastínit použití náramku jako zbraně? Ať si hlavu tejrám jak chci, nic mne nedapadá![]()
Leda by byl třeba kožený a přetáhl se přes klouby jako jejich ochrana, ale to jsi asi nemyslel, že?
viz. snad veskere filmy z H.K. atelieru ze 70-tych let
Clarke píše:luen píše:Clarke píše:luen píše:...
...
Ahoj,
viz. snad veskere filmy z H.K. atelieru ze 70-tych let
Ajaj, tak v tomhle ohledu mám ve vzdělání značné mezery.Já tyhle filmy nikdy moc nemusel.
Chápu to tedy tak, že původní post byl myšlen spíš ironicky, a náramek se dá jako zbraň použít jen ve filmu. No, to by víceméně odpovídalo mé původní představě.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků