Toman píše:luen píše:http://www.youtube.com/watch?v=n38fLoH540Q&NR=1
... a muze to byt i zenska![]()
Yummy ... od tý bach se nechal škrtit celý den a taky nezapomenout na triangly
hellas píše:P.S. Měl sam dat tu ženskou do"" přece jen Cris je cyborg ne baba
ukropcany píše:4luen - fuj...zlatý thaibox...
luen píše:a tady neco pro Jakuba, aby vedel co to znamena, kdyz se v rusku rekne NACEK:
http://www.kookej.cz/videa/ruski-neonacisti/
jeikob píše:luen píše:a tady neco pro Jakuba, aby vedel co to znamena, kdyz se v rusku rekne NACEK:
Tak ono to není pro mně žadná novinka. kdysi jsem viděl video z tou popravou a jak tam napadaji kavkazany.
Ale naštestí nejsou jako v rusku ,ale pár mrtvejch maji nasvědomí .mimochodem nedávno jeden bodnul kluka zezadu,jen proto že se ohradil proti hajlování.
No a za mejch časů ,takový bratři procházkové ,či půlměsíc ty žadný dětský hry nehráli. a nová scéna kde lítali vzduchem flašky,a řetězy to mi taky jako pískoviště nepřijde.
Je to stejný jako ,když na místní smažky,gamblery a vůbec ohrožovače srovnával z gangama v brazilii nebo los angeles.
jinak mně ted už náckové jako takový neohrožujou přímo rovněž řekl bych,že nezajímám žadný pofiderní týpky ani nechodím do divnopodniků.
Tak ale pořád se to člověka týká ,nežije ve vzduchoprázdnu,ale to by byla diskuse socialně filosoficko politická mimo mísu.
Ale zpátky k sebeobraně ,přece je jeden nikdy neví.tak přemýšlím o vycházkové holi s železným koncem. Spíš jako prevenci ,kdybych někdy čekal na poslední bus a nějaká smažka chtěla mobil,tak aby si to rozmyslela.Taková hůl musí budit respekt? teda aspon si to myslím. ps: veselejší historka pan ausský ,napsal knihu o kozácích ,veterán velmi starej pán tak vyhnal zloděje z bytu šavlí
player píše:Mea culpa, kravata se skutecne sklonuje s chycenim podpazdi, zezadu je to obvykle anakonda apod.
Jendis: ja jsem hovoril za sebe, coz jsem podotkl.Pokud si nekdo vybere vice viditelny a pomalejsi utok nozem, je to jeho vec, stejne tak kdyz si necha prijit utocnika s nozem az k telu, misto toho, aby ho zkusil nejdrive odkopnout(pokud teda kopnout umi pochopitelne).Asi jsem teda jedinej, komu to prijde vice prinejmensim logicke, ja uz se s tim smirim:)
luen píše:jeikob píše:luen píše:a tady neco pro Jakuba, aby vedel co to znamena, kdyz se v rusku rekne NACEK:
Tak ono to není pro mně žadná novinka. kdysi jsem viděl video z tou popravou a jak tam napadaji kavkazany.
Ale naštestí nejsou jako v rusku ,ale pár mrtvejch maji nasvědomí .mimochodem nedávno jeden bodnul kluka zezadu,jen proto že se ohradil proti hajlování.
No a za mejch časů ,takový bratři procházkové ,či půlměsíc ty žadný dětský hry nehráli. a nová scéna kde lítali vzduchem flašky,a řetězy to mi taky jako pískoviště nepřijde.
Je to stejný jako ,když na místní smažky,gamblery a vůbec ohrožovače srovnával z gangama v brazilii nebo los angeles.
jinak mně ted už náckové jako takový neohrožujou přímo rovněž řekl bych,že nezajímám žadný pofiderní týpky ani nechodím do divnopodniků.
Tak ale pořád se to člověka týká ,nežije ve vzduchoprázdnu,ale to by byla diskuse socialně filosoficko politická mimo mísu.
Ale zpátky k sebeobraně ,přece je jeden nikdy neví.tak přemýšlím o vycházkové holi s železným koncem. Spíš jako prevenci ,kdybych někdy čekal na poslední bus a nějaká smažka chtěla mobil,tak aby si to rozmyslela.Taková hůl musí budit respekt? teda aspon si to myslím. ps: veselejší historka pan ausský ,napsal knihu o kozácích ,veterán velmi starej pán tak vyhnal zloděje z bytu šavlí
Vychazkova hul, respekt nebudi, ale spise litost. Nosi ji predevsim duchodci, jenz maji nejaky handicap pri chuzi ... nicmene asi prekvapi. Chces byt seladon, co?![]()
Ale jako kamuflaz pro dyku nebo neceho podobneho, je to myslim good idea
player píše:Pokud je kop uspesny, tak zadne vazne zraneni(nuz zapichlej ve stehne) nohy nehrozi.Krom toho obranu kopem ocekava velmi male procento lidi a proto jej s oblibou zatim se 100 procentni uspesnosti vyuzivam.
player píše:Jendis: ja jsem hovoril za sebe, coz jsem podotkl.Pokud si nekdo vybere vice viditelny a pomalejsi utok nozem, je to jeho vec, stejne tak kdyz si necha prijit utocnika s nozem az k telu, misto toho, aby ho zkusil nejdrive odkopnout(pokud teda kopnout umi pochopitelne).Asi jsem teda jedinej, komu to prijde vice prinejmensim logicke, ja uz se s tim smirim:)
defendu píše:4 RBR
-myslím,že odpověď na svou otázku znáš
RBR píše:......... v létě jsem se jednoho incidentu s nožem zúčastnil a získané zkušenosti .......
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník