ukropcany píše:Dal by som ruku do ohňa, že sme ju doma mali...![]()
Je to síce fest dlhá relácia, ale hovorí o mnohom...http://plus.joj.sk/plus-tv-archiv/lampa/17-12-2009.html
ukropcany píše:4fakt - ale ja som to myslel vážne... obaja krpci aj žena boli chorí, priebeh ľahký, ja v podstate tiež pár dní sople, ale nič hrozné, bežne mi to prebieha horšie. Takže úplne v pohode to mohla byť ona, pretože presne týmto je charakteristická... nákazlivá, ale neškodná.
roza píše:U nás nic,ale nejspíš to bude zodpovědným přístupem k prevenci - pravidelně čistíme lihem.Všechno.
Roza
Oja píše:Za svuj jedno ctvrt stoleti dlouhy zivot jsem uz prezil apokalypsu v roce 2000, kdy se mely hroutit pocitace?
cudles píše:Různý konspirační teorie, nevěřícný příspěvky, dokonce s tim že některý píšou že to je blbost a že je to jenom byznys...vsadim se, že přijít ten virus naplno, zmutovanej třeba s normální chřipkou, a kdyby začal kosit lidi po desítkách, stovkách, tak najednou obrátíte a začnete nadávat na vládu, farmaceutiky a podobně že hovno dělali a podobně
ukropcany píše:4cudles -Včera sme akurát boli dávať malého očkovať a volala doktorke nejaká baba a doktorka na to, že od štvrtka je na sympóziu v Tatrách... minule som zase niečo zahuboval nad úrovňou zdravotníctva a ona na to, že to keby som to videl v thaisku... a ja že ako tam bolo a že ona tam bola na školení... že jaká chudoba, ale že oni boli v nemocnici, kde sa lieči aj kráľ... piča...
Som si musel vážne kúsať do jazyka, aby som jej niečo nepovedal...
Skús si pohľadať o tom, ako sa AIDS dostal od Bayera do liekov pre hemofilikov, ktoré sa v USA nesmeli predávať, lebo sa na to prišlo a oni nám to v pohode exportli do európy... alebo ako sa AIDS dostal z opíc cez očkovacie látky k ľuďom... mysli na to, že bez vetra sa ani lístok nepohne... hneď ak je 10% pravda, tak je to sračka najväčšia...
K povinnému "čítaniu" patrí samozrejme Moorove "Sicko", ktoré možno tiež nie je celkom pravdivé (neviem naisto posúdiť), ale ukazuje to veci tiež vo veľmi zaujímavom svetle...
Alebo krízav telke niečo vraveli, že je najväčšia v históri...
Kukni sem http://www.kapitula.sk/files/usr010/naj ... ia_asa.doc a pohľadaj si "Antické despocie a demokracie staroveké Grécko a Rím" - zistíš, že už pred 2500 rokmi bola hypotekárna kríza, ktorej "riešením" mal byť ojeb menom "demokracia"... aby si nebol šokovaný z toho, ako sa ľudstvo za posledných niekoľko tisíc rokov vôbec nezmenilo...
Kam sa kukneš, samá kurva a čím vyššie, tým väčšia...
EDIT - kukni si tú Lampu na jojke, je to síce dlhé jak sviňa, ale pomôže Ti to pochopiť, prečo treba všetko čo v telke povedia podrobiť tvrdej vlastnej kontrole a konfrontácii...
krovak píše:cudles píše:Různý konspirační teorie, nevěřícný příspěvky, dokonce s tim že některý píšou že to je blbost a že je to jenom byznys...vsadim se, že přijít ten virus naplno, zmutovanej třeba s normální chřipkou, a kdyby začal kosit lidi po desítkách, stovkách, tak najednou obrátíte a začnete nadávat na vládu, farmaceutiky a podobně že hovno dělali a podobně
nezabudni na to, ze keby ta chripka zmutovala tak su sucasne vakciny na milu kedves, pretoze uz je to uplne iny virus. Navyse zo skusenosti - ludia, ktori sa davaju ockovat namiesto chripky casto "prechladnu" tak, ze asi tyzden tak ci tak prelezia.
A okrem toho vsetky choroby su najskor v hlave, dolezitejsie je sa nad sebou zamysliet a opravit chybne
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník