kwaicheng píše:cudles píše:kwaicheng píše:cudles píše:...ktere ale vetsinou nic neresi a stoji za ho*no
Tohle můžeš říct, pokud se problematice šikany odborně a prakticky věnuješ aspoň 10 let, anebo pokud jsi vůl. Takhle to naopak má vypadat, aby se s tím dalo něco udělat ještě než se stane nějakej větší průser. Médiama semtam proběhne nějaká menší zpráva jak policie musela na škole řešit brutální případ šikany blablabla oběť si ponese celý život následky blablabla atd. A to proto, že ti, kteří o tom věděli, nejednali včas.
Takže bobo933. Udělej to nejrozumnější co můžeš:kwaicheng píše:Tak jo. Zajdi za výchovným poradcem u vás na škole. Řekni mu o co jde. Buď to vyřešíte s ním, anebo se výchovný poradce nebo i ty sám pokud bys měl pocit že ti v.poradce nepomohl vyřešit tvoje trable, obrátí na pedagogicko-psychologickou poradnu. To je standardní postup.
Děláš si ze mě srandu že joVíš, ono to kolikrát dopadá, tak že lidi s názorama jako ty bejvaj otcové těchhle dětí, kteří to jdou humáně, klidně, rozumně blablabla řešit s jeho rodičema, a dostanou přes držku taky.
Krom toho, docela dobrej vtip, myslíš si, že sráč který mu je cca. 15-16, kterýho rodiče doted nebyly schopny vychovat, tak ze ho vychova nejakej vychovnej poradce odbornik? Co si pod tim jako predstavujes
Představuju si že podle toho co píšeš jseš spíš ta druhá kategorie o který píšu. Nejde o to vychovat ho. Figl je v tom pracovat s celou tou tridou, pochopil? Kazdej holt neni takovej akcni drsnej rambo jako ty.
Hehe, čudlíku, jasne ze nema, nebo maximalne jen dalece neprime. Kdyby mel prime zkusenosti, tak by se tu dneska vyjadroval jinak...cudles píše:Ani nejsi schopnej odpovědět jestli ty s tim osobně máš nějaký zkušenosti,primy nebo neprimy
Gino píše:Hehe, čudlíku, jasne ze nema, nebo maximalne jen dalece neprime. Kdyby mel prime zkusenosti, tak by se tu dneska vyjadroval jinak...cudles píše:Ani nejsi schopnej odpovědět jestli ty s tim osobně máš nějaký zkušenosti,primy nebo neprimy
wordsworth píše:Jo a luene, to že dítě vychovává ženská neznamená, že z něj vyroste chcípáček. Maminka nás cepovala solidně a táta zašíval (je doktor) a zkoušel nás mírnit. Moc mu to nešlo.
hellas píše:®anku takže je to jasný, tys rytíř tělem i duší, nebál ses nejušlechtilejších činů i největších prasáren![]()
![]()
wordsworth píše:Luene, promiň, mám toho moc, myslela jsem post marcela. Teď jsi to napsal pěkně, hlavně závěr. Doufám, že se mi ve vzdálené budoucnosti mé děti povedou taky tak. Je sranda, jak mužou být sourozenci rozdílní.
A že si to ti šikanovaní hoši přečtou pořádně a zamyslí se.
Ne každý se narodí velký a silný. Ale dá se s tím dost dělat. A i když je někdo malý a nenechá se, tak se mu problémy dost vyhýbají. Ono je dost slabších obětí, které se navíc ani nebrání a tak je jednodušší si hrát s něma.
luen píše:jeikob píše: mám trochu pocit ,jako by lidi který nesplnujou určitý kriteria měli bejt bez šancí.
luen píše:jeikob píše: mám trochu pocit ,jako by lidi který nesplnujou určitý kriteria měli bejt bez šancí.
marcelo píše:Ja uplne suhlasim s Luenom..krasne to rozviedol..Jeikob si clovek ktorych ja nazyvam "vselaskove"
.. aby sme si rozumeli,ja nie som zastanca nejakych SSackych doktrin ale popravde ludia si nie su rovni..este ani v tom,ked chodia na zakladnu skolu..uz tam sa vyprofiluju tigre a vlci, potom nejaky ten vacsinovy priemer aj ten sa vie obcas za seba postavit ,no a potom v kazdej triede je zopar intelektualnych "debilkov" na facku aka ovce ...ich problem je ze sa narodili nie velmi fyz. disponovani a ich moderne "feminno-humanne" matere ich po psychickej a osobnostnej stranke dokurvili este viac..
..obcas podobne metody skusa aj moja manzelka na mojom synkovi ale zdarne to sabotujem![]()
![]()
..proste z andilkov-debilkov vychovavaju ,slusnych a nekonfliktnych zalobabnickov ktori si to aj tak odseru furt a tie mindraky z vlastnej zbabelosti si tahaju neskor do dospelosti..
..videl a zazil som to mnohokrat..jedina moznost ako sa vyhnut sikane,je nebit posledne menovanym humanoidnym zmrdlikom..to znamena mat otca ktory ma gule a nechava chlapca normalne vyrastat a nenechava na nom robit "zenske" experimenty,ale dava ho na sport,uci ho ze za facku po hube ma vratit dva facky..buduje v nom chlapa s gulami a nie androgynneho kastrata,akych vidim v mojom meste mnoho..kopa sraciek na facku, s vycesanymi kohutikmi a 50kg aj s postelou..dievcata v dnesnej dobe co tak kukam maju vacsiu odvahu a gule ako ti Zmrdi s muzskou DNA![]()
A co sa tyka chlapcov o ktorych je vlastne tento plodny topic plny teoretickych plodov ducha, chalani ste proste obete..na to aby ste skocili na toho mastodonta nemate gule,ste sraci a budete sikanovani do konca zakladnej skoly a myslim ze aj neskor na strednej skole,plus sa pripravte ze v puberte v bare a na diskoskach budete zopar krat robit niekomu fackovacieho panaka![]()
..cesta ako z toho von existuje aby ste neboli sracky,ale nechce sa mi ju popisovat a je to na dlho..a hlavne je to o bolesti,drine a discipline..a tu si myslim ze nemate
..cize ostava vam uz len becat ako ovecky v kosiari a maximalne tak ist pozalovat mamke,nech ona ide pozalovat pani ucitelke ,ta pojde mozno za riaditelom a v konecnom dosledku sikana prejde do latentnej fazy a zacne skor teror psychologickeho razu a budete odstrkovani a opovrhovani vacsinou, ktora bude mat bobky z mastodonta a nebude si to chciet s nim rozhadzat![]()
Good luck
Gino píše:No ty vole, tady je zas tolik humanistickych blaznu (stranim se uzit drsnejsi slovo)... to nam tady zase nekdo hezky blije.
Hadam, ze tito vedi o sikane uplnou 3,14ču krome toho, co se naucili na hodinach sociologie a psychologie. Pro me maj potom podobne zvasty hodnotu stejnou, jako kdyz o boji mluvi clovek, kterej nikdy nebojoval.
Kdyby to nebylo jasny, mluvim na kwaichenga a FierceDeity.
Opet, a uz si pripadam blbe, pisu - ano ano ano s tim, co pise luen, marcelo a ostatni, kteri vedi, ze na debila plati jenom rana mezi oci.
PS: ja sam jsem si sikanou, docela tvrdou, prochazel cca 7 let behem konce ZS a zacatku SS. Behem te doby se to snazilo resit spousta ucitelu, spousta poradcu, ja chodil na sezeni atd. atd. Behem tyhle podelany doby jsem neskutecne trpel, ale skoda slov. Dokud se clovek nenauci postavit sam za sebe, tak jsou vsechny ostatni rady k hovnu. Tak.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků