fejou píše:Ahoj kluci, jen jsem se chtel optat..delam sice sportovni wushu, ale presto bych se rad prisel mrknout, je tohle setkani jen pro uzavrenou spolecnost? I kdyz s nekterymi se trochu znam, jako treba PC..
dik moc
Bejva to zkrs celej den?nebo treba jen odpo/dopo? planoval jsem na 13.jeste jinou akcicku, ale da se to upravit, tak jen abych vedel..dikec
Dalt píše:slava - u Masty je to super (tam totiz i trefim)...tenhle tyden jedeme kondicni pripravu - tak doufam ze budu v kondici, abych si mohl s kazdym zasparovat alespon dvakrat
fejou píše:
Jen az budete vedet priblizne kdy to bejva..hodilo by se mi to vedit co nejdriv..
fejou píše:Bezva..ani tak mi nejde o cumendu, ale dokoncuju po nekolika letech lenoseni diplomku a chtel jsem co nejvic lidi zabejvajicima se wushu obejit kvuli nazorum na trenink a prislo mi ze tady je budu mit pekne na kupe..Tak mi prislo takovyhle setkani vhod..navic se uvidim s i par znamejma..tak doufam ze vam nebude vadit malej pokec..
Co se tyka fightu, rozhodne se cejtim schopnejsi na koberci..ale problem s tim nemam.
Kdo se boji sere v sini..
Jen az budete vedet priblizne kdy to bejva..hodilo by se mi to vedit co nejdriv..
Dik Pajo, dame bitku,rec a pifko..
ukropcany píše:A čím prosím Ťa? To už nebudeš mať žiadne funkčné končatiny...littleass píše:Jo jo do těch Ti pak naleju něco proti Bolesti![]()
![]()
![]()
Jendis píše:ukropcany píše:A čím prosím Ťa? To už nebudeš mať žiadne funkčné končatiny...littleass píše:Jo jo do těch Ti pak naleju něco proti Bolesti![]()
![]()
![]()
Michale,NEPTEJ SE!!!!! Nechceš to vědět![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník