Osobnosti?????

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Picard » pon 06. zář, 2004 10:13

Kdyz uz jsme u tech osobnosti - znate nejakou celebritu, zpevaka, herce politika atd. ktery dela/delal bojove umeni (myslim teda jako ze to fakt seriozne delal aspon nekolik let, nez se s tim jenom machruje)

Ja znam treba

Rjutaro Hasimoto

Obrázek

Byvaly japonsky premier, ministr financi a predseda Liberalne demokraticke strany a celkove znamy politik. Takze drzitel 5. danu Kendo a soucasny predseda Vsejaponske studentske federace Kendo (na akci teto organizace jsem ho videl osobne a byl na treninku s nim, ale na cvicny zapas s nim jsem se bohuzel nedostal, protoze u nej byla hrozna fronta zajemcu) a docela borec se smyslem pro humor, alespon co jsem mel moznost ho zazit :)

Z politiku me napadaji jeste Vladimir Putin (Prezident RF - delal Dzudo, ale nevim jak moc ho opravdu delal, videl jsem v TV jak mu v Japonsku udelili 1. dan, jenze to byla spis fraska a politicke gesto, nekoho tam jednou prehodil normalne v kosili a v kravate, ani se neprevlik do kimona a uz mu davali diplom a fotili se s nim...). Pak jsem jeste videl nekde fotku byvaleho cecenskeho prezidenta Dzochara Dudajeva v kimonu jak dela nekde karate, ale nic vic nevim...

Tak co, znate nekoho, pridate?
Naposledy upravil Picard dne pon 06. zář, 2004 10:28, celkově upraveno 1
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pon 06. zář, 2004 10:25

HoČiMin taiči nebo něco podobnýho (viděl jsem šotík v dokumentu o něm)...

T. Roosewelt dělal džúdžucu... asi dokud byl zdravý.

Isamu Takešita a spousta japonských politiků dělali kendó, džúdžucu nebo něco dalšího.

Spousta celebrit ze světa BU dělala i jiné disciplíny než jsou ty v nichž se proslavili... tak třeba Kjúzó Mifune byl jeden z nejlepších džúdistů, ale dělal taky tradiční džódó... v Kodokanu se vůbec učily tyhle starý školy...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » pon 06. zář, 2004 11:40

Patriku, myslím, že Kjuzo Mifune se Ti jako celebrita vloudil omylem, pokud jsi myslel slavného herce, byl to Toshiro Mifune. Třeba ale já nevím, že Kjuzo Mifune, krom toho, že byl /mimo jiné/ učitelem jednoho učitele, kterého znám osobně, byl mimo to ještě celebritou. Pokud ano, uvítám poučení.
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod BenGuri » pon 06. zář, 2004 11:42

Toshiro mifune nicméně cvičil a to je pravda.
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod BenGuri » pon 06. zář, 2004 11:49

Patrikovi: Oprava, moje chyba, takhle to vypadá, když při kreslení grafiky člověk surfuje a fóruje. Tak, jak jsi to napsal je to pravda a moje nepozornost způsobila, že jsem myslel, že Kjuzo M uvádíš, jako celebritu z jiné oblasti než Budó. :oops:
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod patrik » pon 06. zář, 2004 11:50

BenGuri píše:Patriku, myslím, že Kjuzo Mifune se Ti jako celebrita vloudil omylem, pokud jsi myslel slavného herce, byl to Toshiro Mifune. Třeba ale já nevím, že Kjuzo Mifune, krom toho, že byl /mimo jiné/ učitelem jednoho učitele, kterého znám osobně, byl mimo to ještě celebritou. Pokud ano, uvítám poučení.

Těžké určit, kdo je a kdo není celebrita...

Pro mě ten pán celebritou byl a ano, myslel jsem Kjúzó Mifuneho, protože jsem ho uvedl jako člověka, který se proslavil v jiném bojovém umění... zkus si to, co jsem napsal, přečíst znovu... Chápu, že mé vyjadřovací schopnosti nejsou dokonalé, ale dělám, co můžu.

A Toširo Mifune cvičil, pokud já vím mimo jiné Katori ©intó rjú pod vedením Jošio Sugina... A prý byl velmi pohybově nadaný.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pon 06. zář, 2004 11:53

BenGuri píše:Patrikovi: Oprava, moje chyba, takhle to vypadá, když při kreslení grafiky člověk surfuje a fóruje. Tak, jak jsi to napsal je to pravda a moje nepozornost způsobila, že jsem myslel, že Kjuzo M uvádíš, jako celebritu z jiné oblasti než Budó. :oops:

Beru na vědomí... Mimochodem Džigoro Kano byl víc politik nebo zakladatel džúdó... To je otázka do fóra.

Co myslíte?

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » pon 06. zář, 2004 11:53

Pokusil jsem se opravit svůj omyl ještě dříve, než Tě zasáhne má původní zpráva. :wink: Ano, máš pravdu.
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 06. zář, 2004 17:39

Herci?Co třeba Bolo Yeung(hrozivý protivník J.C.van Damma v Blood Sportu).To je pan bojovník....
Nebo současná japonská hvězda K1 - Masato....herec,fighter.....no,i když herec :oops: :roll: 8O :wink:
Chuck Norris.... :wink: :lol:
A to je jen špičička ledovce.....je jich jako máku :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 06. zář, 2004 17:40

patrik píše:
BenGuri píše:Patrikovi: Oprava, moje chyba, takhle to vypadá, když při kreslení grafiky člověk surfuje a fóruje. Tak, jak jsi to napsal je to pravda a moje nepozornost způsobila, že jsem myslel, že Kjuzo M uvádíš, jako celebritu z jiné oblasti než Budó. :oops:

Beru na vědomí... Mimochodem Džigoro Kano byl víc politik nebo zakladatel džúdó... To je otázka do fóra.

Co myslíte?

Patrik

Myslím,že od obojího trochu..... :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » pon 06. zář, 2004 19:09

No ja mel na mysli zname lidi svou profesi mimo BU, jako politiky, zpevaky, herce (s tematikou mimo BU) a ja nevim co vsechno...
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 06. zář, 2004 19:55

Picard píše:No ja mel na mysli zname lidi svou profesi mimo BU, jako politiky, zpevaky, herce (s tematikou mimo BU) a ja nevim co vsechno...

Ok,tak třeba Dan Landa....thaibox,nebo Ondra Vetchý...Judo.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 08. zář, 2004 14:27

Napadl mě VLADO MEČIAR - dělal přece box!!!
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 08. zář, 2004 15:09

Sennin píše:Napadl mě VLADO MEČIAR

Kdy Tě Vlado napadl a proč, co jsi mu udělal? :lol:

Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 09. zář, 2004 7:21

Angus píše:
Sennin píše:Napadl mě VLADO MEČIAR

Kdy Tě Vlado napadl a proč, co jsi mu udělal? :lol:

Angus

:lol: Napadl mě v mysli... :lol:

Angusi: máš u mě plusový bodík za super reakci!
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně