cudles píše:littlesráč: No, je pravda že na tý fotcee co jsi postoval jsem viděl nějakýho negra co vypadal jak kdyby ho po celodenní šíchtě v lomu vojel jinej negr
Takže Naresuan Gym jo...???

Kazaši Kalacha!!!

Jendis píše:No...vidím to dost bledě. Se starším klukem jsem byl v nemocnici,podezření na zánět slepého střeva,teď je na kapačkách a dělaj mu vyšetření. Jestli ho pustěj domů,budu se snažit dojet. Jestli půjde pod kudlu,nejedu. Stejně bych byl duchem nepřítomen......sorry,pánové,omlouvám se .....těšil jsem se jak malej kluk,ale ......
cudles píše:Já bohužel taky musim odříct, včera mě skolila nějaká viróza tak sem ani nebyl na tréninku, a ani zejtra nejdu, nelepší se to..k tomu mi v pondeli zas zacina skola a tak v nedeli zas musim navozit zpatky nektery veci na kolej
cudles píše:Dalt: Kdyby to jen trochu šlo, sem tam. Ale musim koukat i na to že v sobotu je ten sraz, ale v neděli mam zase cestování, a hned od uterka bych chtel zas trenovat, plus finance, o kterejch je to pokaždý :/
Dalt píše:cudles píše:Dalt: Kdyby to jen trochu šlo, sem tam. Ale musim koukat i na to že v sobotu je ten sraz, ale v neděli mam zase cestování, a hned od uterka bych chtel zas trenovat, plus finance, o kterejch je to pokaždý :/
uvidis no...dyztak se da z praglu odjet ai vecir - ja to taky tak delam![]()
zatim aloha...
Dalt píše:cudles píše:Dalt: Kdyby to jen trochu šlo, sem tam. Ale musim koukat i na to že v sobotu je ten sraz, ale v neděli mam zase cestování, a hned od uterka bych chtel zas trenovat, plus finance, o kterejch je to pokaždý :/
uvidis no...dyztak se da z praglu odjet ai vecir - ja to taky tak delam![]()
zatim aloha...
ukropcany píše: Od 13tich som válal v sklade sudy s pivom a vláčil prepravky... Keďže som to chcel mať rýchlo hotové, vláčil som 3 bedne naraz... samozrejme naplených fliaš...
Kanec píše:PC: počítám s tím, že mi to ctění páni inkvizitoři budete chtít zítra vysvětlit na BU koncilu
BTW: mám tam do začátku skoro 2 hodinky okno, bude tam někdo i dřív nebo si mám vzít rohlíky a nakrmit kačeny?
ukropcany píše:P.S. Ak by ste sa chceli niekto pod/večer stretnúť, tak po ca. 18:00 už budem s luenom až do... dlho...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků