Riverman píše:US Marines a peprovy sprej. Docela zajimave videt, co se da vsechno stihnout po nastrikani speje do obliceje.
http://www.youtube.com/watch?v=85oxj4aSzqA
Makoto píše:Kluci, ja vim, ze to tu asi nekde uz bylo, ale vcera jsem koukal na sajt Shocknife a napadlo me, ze to preci nemuze byt tak tezke vytvorit. A cca 10 koliku se mi za to davat nechce. Je mezi nami nejaky sikovny elektronik, ktery by tohle dokazal postavit? Stacila by jen ta elektronicka cast, zbytek si clovek vyrobi uz sam.
NAIA píše:Ale uprimne, ono to zase takovy slagr neni. Protoze se jako utocnik musis vic hlidat. Je to pevna cepel a ublizit tim muzes zcela regulerne. Nedam dopustit na nase penove noze za par kacek, protoze s nima muzu jet naplno. Tim nechci rict ze je to zla pomucka a sam ji budu porizovat, ale myslim ze tak po 14 dnech uz by vas tolik nebavil
Jendis píše:Přiznám se,že jsem se rozchechtal......pak ho trochu ťuknul tyčí(stačilo krátké bodnutí -for PM).......a prej...."nebij mě,já už du pryč"........polís nemělo smysl volat,tak jsem jen dělal bububu.......
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník