Moderátor: Picard
Higen píše:a co si citil?
bylo to neco na tento zpusob?
http://www.youtube.com/watch?v=YvTA-dN0Js8
kdyby mi nezalezelo, ze si novacci v budo z nevedomosti vybiraji sarlatany, tak uz k tomu nic nepisi, ale zalezi. Stejne jako mi vadi katolicka cirkev, vadi mi i toto.
luen píše:Nikdy v historii CBU, ani u tech nejtradicnejsich vnitrnich stylu nikdo neprezentoval vnitrni silu tak, jak ji prezentuje pan Yamaue. Je to jeho vymysl, cela ta taskarice je nechutnej cirkus. Vnitrni sila takto nefunguje a nikdy v historii nefungovala ... Jen to degraduje cele tema, ktere je jinak zajimave, na kejkle a cary mary ...
Co je na tom tak tezke pochopit? Uz samotnej duvod, ze se neco neuci verejne je smradlavej jak lejno ze syrovatkovejch proteinu. Nicim se to neda okecat, vse je jen dalsi bullshit v rade
zm píše:Nabízím jiné video s povídáním, i když tuším, že ho znáš - http://www.ceskatelevize.cz/program/101 ... l?online=1
zm píše:luen píše:Nikdy v historii CBU, ani u tech nejtradicnejsich vnitrnich stylu nikdo neprezentoval vnitrni silu tak, jak ji prezentuje pan Yamaue. Je to jeho vymysl, cela ta taskarice je nechutnej cirkus. Vnitrni sila takto nefunguje a nikdy v historii nefungovala ... Jen to degraduje cele tema, ktere je jinak zajimave, na kejkle a cary mary ...
Co je na tom tak tezke pochopit? Uz samotnej duvod, ze se neco neuci verejne je smradlavej jak lejno ze syrovatkovejch proteinu. Nicim se to neda okecat, vse je jen dalsi bullshit v rade
Do CBU, jestli tím myslíš Čínská bojová umění, se nepletu. Nezajímají mě tolik jako tebe zjevně Japonská bojová umění.
Jen malý dotaz, ty učíš vždy a všechno veřejně? Každého, kdo přijde? A i dříve, než má možnost třeba to vůbec vstřebat?
Jian píše:Podle meho nazoru toto nelze povazovat za ucelovy podvod, pokud onen dotycny je sam pevne presvedcen o tom, ze mu tyto techniky skutecne funguji.
Coz minimalne nekteri rozhodne jsou, jak dle meho nazoru dokazuje napr. to video co linkoval qwerty. Protoze nechapu proc by do toho ringu jinak chodil.
Jian píše:Podle meho nazoru toto nelze povazovat za ucelovy podvod, pokud onen dotycny je sam pevne presvedcen o tom, ze mu tyto techniky skutecne funguji.
Coz minimalne nekteri rozhodne jsou, jak dle meho nazoru dokazuje napr. to video co linkoval qwerty. Protoze nechapu proc by do toho ringu jinak chodil.
luen píše:Ja nepotrebuji ochutnat kazde lejno, ktere uvidim valet na chodniku, abych pak mohl psat na nejakem serveru, ze lejno je skutecne lejno
Higen píše:ja uz v podstate nemam co bych dodal, luen vse vystihl na jednicku.
Mozna bych jeste zminil, ze jsem na seminar Yamaueho chtel jet, abych si ho mohl otestovat na vlastni kuzi. Pri dotazu na ucast mi byla zdelena cena seminare kolem 5000kč za 5 dni (priblizne), to mi prislo vic nez prilis, tak jsem se chtel domluvit alepson na setkani pri, pred nebo po 15minutove verejne ukazce, ale bylo mi receno, ze by Yamaue sensei neriskoval me zdravi, protoze rozhozeni meho ki proudeni v tele by mohlo byt fatalni.
Zm, jestli znas nekoho v CR, kdo "umi" to co Yamaue, nebo mas vliv na to, aby to na napriklad na mne zkusil, tak ver, ze bych se rad takovehoto prokazovani osobne zucastnil.
Do doby, nez mi to nekdo vyvrati, budu pri dotazu na nazor o panu Yamauem rikat, ze podle meho!! soudu je to ki sejdir, ki podvodnik a ki vyzirka.
siegfried píše:kumori: asi tak, aikijutsu neni rozhodne prezentovany jako sebeobrana, coz mi taky prijde velmi seriozni a bohuzel ne uplne obvykly... jina vec je, ze ja to tenkrat tak trosku bral, a tak byl zakonite trosku zklamanej, ale to je muj problem a moje chyba.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník