MC_Sheriff píše:luen: 18. dubna navštíví Prahu velmistr Dai Sifu Reimers. Pokud budeš chtít poměřit síly a dokázat, že tvoje hanění Yip Manovi větve WT nejsou jenom tlachy, buď prosím v 9.45 před ZŠ Karla Čapka, ulice Kodaňská, Vršovice.
uz jsem tech konfrontaci mel tolik a dopadla kazda stejne, ze uz to na veci nic nezmeni ani na stara kolena. rozumej, zatim co ty objevujes ameriku, ja uz o ni vim leta. jak dlouho cvicis? kolik mesicu vis o tom, ze existuje wing cheun?
ale porad se opakuje stejna pisnicka, schovavat se za nekoho, ze? znam jednoho a ten by te nejspise zmlatil a pozor, mam starsiho brachu a ten ma velke svaly ...

kluci kdy uz dospejete a stanou se z vas dospelaci? stav se nekdy na setkani a ukaz sam za sebe, jak ti funguje to tve "dabljůtý". mezi nama chlapama, neprijdes si jak koste, ze mi tady nabizis, nekoho jineho, misto abys sel sam obhajovat sve nazory???
mimochodem, co te zere? to, ze mam spatnou zkusenost s wt, ale to ma hochu vetsina z tohoto serveru a vetsina lidi v evrope. nebo to, ze yip manovo zaci v hong kongu nejsou muj salek kavy? hledas pro wt podporu jinde nez u jeho tvurce leung tinga, ok ... kdyz myslis, ze to pomuze ... at si kazdej cvici co chce. a co je blizke jeho srdci.
ja mam na zaklade osobnich zkusenosti k nekterym vecem odpor, ale pokud to nekomu vyhovuje, tak je jen dobre, ze je tam, kde je ... ja uz si to spolu s ostatnima uzil a rad jsem se toho oblbovani zbavil, ted je rada na takovejch jako jsi ty, aby tu rozvrzanou karu tahnul dal. uzij si to.
jinak yip man zadne wt nikdy necvicil. rozhodne to neni jeho vetev, koren ani jina cast tohoto shnileho stromu. doporucuji neco nastudovat o tom, jak to s wt vubec je, ano? chudak yip man, ten se otaci v hrobe, kdyz je mu leung tinguv paskvil (a jeho bejvalejch, ci soucasnej ovecek) pripisovan jako jeho dilo ...
mimo jine lecim koleno po operaci, takze mam jeste tak na 1/2 roku utrum s umravnovanim adolescentu a prizdisracu, kteri se schovavaji za nekoho jineho

ale na rozdil od tebe tady nevystupuju anonymne a pokud budes mit zajem a koule, tak se urcite dohodneme, jako s kazdym normalnim chlapem, kterej osobne prisel a neschovaval se za tatinka ...
tohle vlakno je o filmu, takze pokud se chces bavit o nasem setkani napis mi do vlakna volume a nebo sz.
PS: jinak mi prosim vysvetli spojeni slovicek velmistr a dai sifu

to bude nejaka obdoba titulu JUDr. z plzenske pravnicke turbo fakulty???