Moderátor: Makoto
Shrek píše:Chtěl bych se zeptat na nějakou pražskou školu boje s nožem. Boxoval sem cca rok a půl a teď bych rád podstoupil toto. Přijde mi to nejlépe využítelné na ulici. Je to malá a rychlá zbraň. Byl bych rád kdyby mi dal někdo doporučení na nějaké dobré školy. A případně vysvětlil nebo popsal jak tento tréning probíhá. Děkuju
RUNAR píše:Aby to taky nebyla rychlá a efektivní cesta do basy.
Shrek píše:Chtěl bych se zeptat na nějakou pražskou školu boje s nožem. Boxoval sem cca rok a půl a teď bych rád podstoupil toto. Přijde mi to nejlépe využítelné na ulici. Je to malá a rychlá zbraň. Byl bych rád kdyby mi dal někdo doporučení na nějaké dobré školy. A případně vysvětlil nebo popsal jak tento tréning probíhá. Děkuju
Shrek píše:Chtěl bych se zeptat na nějakou pražskou školu boje s nožem.
Shrek píše:A dal by si mi nějaký přímý kontakt na Pana Cibulku?....Jinak nečekám že ze mě bude mistr světa....Chtěl bych si tuhle techniku jen osvojit a zjistit co vše se s tím dá dokázat a umět to.
Jinak Antikrist děkuju za odkazy. Zkontaktuji se s nimi a uvidím co mi řeknou.
Defendu: Ano to nejlépe využitelné na ulici sem nejspíš celkem přehnal ale dejme tomu že budu raději když se to vyřeší rukama nebo při nejlepším se nestane nic. Nadruhou stranu kdyby mě někdo napadl nějakou zbraní budu raději umět neco s nožem než se od něj nechat zabít.
player píše:Nuz na sebeobranu je naprosta hovadina.Na jednu stranu je to zbran moc kratka, na stranu druhou muze byt smrtici, nikdy nevis, jak se ti utocnik postavi a "osetrovat" cloveka, kteremu si zapichl-byt ne uplne umyslne-kudlu mezi zebra, nemusi mit dobreho vychodiska.
Pokud se skutecne pohybujes v mistech, kde se musis brutalne branit, tak ti stejnak bude vicemene nejaka kudlicka k nicemu.
Shrek píše:A doporučil by jsi mi nějaký?
luen píše:Vazne husty video po utoku macetou:
http://www.kookej.cz/videa/muz-prezil-utok-macetou/
doufam, ze uz jste po jidle ...
Shrek píše:V pondělí si zajdu zakoupit tento nůž a také v pondělí se mám kontaktovat s jedním klubem kde toto trénujou....Pak napíšu další zkušenosti. Děkuju za vše.
http://www.serrada.cz/index.html
Sem nejspíše začnu chodit.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník