will píše:for.Luen
Spojení aplikant bu jsem použil, protože toto je fórum o bu. A vem si situaci jak říkáš, že ti bude někdo márovat ženu a ty, i když budeš léta dělat bu účině nezasáhneš asi by to nevpadalo dobře nebo ne, jenom si vem o kolik času si rodinu ochudil tréninkama, seminářema, atd. a nakonec ji ani neochráníš, zamysli se nad tím. Tvoji poviností je zohlednit morální hledisko, třeba v karate se uznává rčení, že zde není prvního úderu, cílem bu je zastavit násilí ne ho vyvolávat. Jinak zapomeň na to, že když někomu něco uděláš, že se z toho dostaneš vlastními schopnostmi a znalostí zákona, nezlob se todle je opravdu mimo realitu, dostnou tě z toho pouze schopnosti tvého velmi drahého advokáta. Jinak to, že děláš bu je z hlediska tr.zákona pro tebe přitěžující okolnost, protože jseš kvalifikovaná osoba. O to více potřebuješ kvalitního advokáta. Zásada je nic nevypovídat bez přítomnosti advokáta.
Tak ja si z prstu nic necucam, ja uz si par situaci zazil na vlastni kuzi a co jsem napsal je z vlastni zkusenosti. Si precti par mejch prispevku na toto tema. Jen uz vim, ze skutecnej problem muze nastat klido az po akci, ale az si tim martyriem sam projdes, tak to urcite tvuj nekompromisni pohled zmeni ... Jak jsem napsal, zalezi na situaci a priklad, kterej jsem uvedl je extremni. Ja uz na rozdil od tebe prosel procesem vysetrovani a mnohaletym soudnim tahanicim ... vazne byl advokat ten posledni co v te chvili udelal jasno v pripadu. Chlapce chci te videt, jak rodine budes zduvodnovat, ze i jim prodavas dum ve kterm bydli a jak ho das pod cenou, abys mel na pocatecni zalohu a vydaje advokata. Na Sokola mit chlapce nebudes a pokud si to vypovedi podelas sam, tak te z toho ani Sokol nevyseka. Take si uvedom, ze treba ten nejvyhlasenejsi advokat u vas bude zrovna dovce a z kanclu ti posle koncipienta... To bys vedel, kdybys mene koukal na americke filmy, kde maji soudni system jinak nastavenej a udelal nejake prakticke zkusenosti. Wile na zacatku jsem napsal, ze tady nechci zadnej flame, tak se zase hod do klidu a nerozdavej cizi rozumy za vlastni a sve sny za zkusenosti
Ani si nedovedes ve sve naivite predstavit jak je snadne prodavat cokoli, kdyz jsi na vazbe, ze resis veci, ktere uz treba vice jak 2 mesice neplati (protoze s takovym zpozdenim ti chodi posta... Super prodavat rodine bydleni nad hlavou, kdyz ti zena na materske pise, ze neutahne chod rodiny ...
Je videt, ze vis o cem pises
4frajerkokomihule: ale nas prvni neuspesny kosmonaut resil neco jineho - nabozenstvi a politiku bych s tim nemotal