Moderátor: Makoto
ANTIKRIST píše:Ty vole a to Já Ty Kluky celkem oobdivoval a chtěl jsem do toho centra i chodit,ale teď když vidim že tam stojej s Dementem Bémem tak to fakt nee!!!To si radši prdnu do ksichtuChlapci kdybyste věděli to co Já o ODS tak byste zvraceli,takže z loutky Bému bliju nadvakrát.Radši sem nic psát ale nebudu abych neměl zbytečný problémy.
Takže kámoš měl pravdu když mi nedávno říkal-"Hochu ty musíš jet Cikány a Číňany a Já Rusáky ať to vše šlape tak jak Má"
No budiž![]()
![]()
CHARAŠO NATAŠO
hellas píše:ANTIKRIST píše:Ty vole a to Já Ty Kluky celkem oobdivoval a chtěl jsem do toho centra i chodit,ale teď když vidim že tam stojej s Dementem Bémem tak to fakt nee!!!To si radši prdnu do ksichtuChlapci kdybyste věděli to co Já o ODS tak byste zvraceli,takže z loutky Bému bliju nadvakrát.Radši sem nic psát ale nebudu abych neměl zbytečný problémy.
Takže kámoš měl pravdu když mi nedávno říkal-"Hochu ty musíš jet Cikány a Číňany a Já Rusáky ať to vše šlape tak jak Má"
No budiž![]()
![]()
CHARAŠO NATAŠO
Třeba jim horolezec pomohl sehnat love, nebo tak něco, proto se s ním fotijó
zbek píše:Třeba tam začne cvičit Lejlakdyž chce pomáhat s Kocábem
Jendis píše:ANTIKRIST píše:
Joo fajn,ale pořád ti nerozumim
což zde zcela jistě nikoho nepřekvapuje.......
ukropcany píše:Náš sparing minulý týždeň http://www.youtube.com/watch?v=_DJSZoSeU-U
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků