ukropcany píše:4cohen - ja mám dlhodobo problém so šlachami na prednej ruke - ako sa biceps pripája k predlaktiu, tak to mám z klinča furt na šrot (pracujem hlavne prednou rukou). Začal som ale robiť domácu vodoliečbu

- hlavica za pár šupov, otočím, strieka ako divá, sadnem do vane a masírujem miesto kým vaňa nie je plná

Dlho som nevedel čo s tým, ani joga už nepomáhala

, ale toto vyzerá, že pomáha. Tak skús...
slachy su svinstvo, ja mam pokazenu tu od chrbtice popri lopatke k ramenu... najhorsie na tom je, ze aj ked sa to vylieci, tak sa to moze kedykolvek vratit. este pred dvoma mesiacmi som nemohol robit ziadne pritahy (zhyby), ani udery prednou. ani nehovorim o stave, ked som s tym siel k doktorovi, slacha presilena, zapalena... teraz uz opatrne skusam, co to da, lenze ked sa to zahreje, tak necitim bolest a neviem, kedy mam uz dost. takze sa obcas stane, ze dam vacsiu davku, ako by som mal a ked vychladnem, tak az vtedy zistim, ci som v pohode, a ked nie, zas par dni nemozem nic, oddych... taky zakliaty kruh.

ked mi kamos hovoril, ze to trva aj pol roka, kym sa slacha vylieci, tak som si hovoril, ze to nie je mozne, dva mesiace max... no tůdle. vyzaduje to cas a trpezlivost, ktorej teda moc nemam.
ad voda: prud horucej vody riesim uz par mesiacov, pomaha aj nahrievanie Soluxom, a hlavne drzat v teple, nevystavovat prechodom z tepla do chladu... kazdopadne riadna ostara