Moderátor: Toman
raffaj píše:Je divný že třeba úder dlaní do obličeje jsem (alespoň si nepamatuju) v
UFC neviděl , kravata to samý a např. přímej kop do kolene jako kontr
na High kick už vůbec - přitom jsou to určitě všechno dost efektivní techniky.
Nejni možný, že maj závodníci ještě nějaký interní , podrobnější pravidla ?
raffaj píše:Je divný že třeba úder dlaní do obličeje jsem (alespoň si nepamatuju) v
UFC neviděl , kravata to samý a např. přímej kop do kolene jako kontr
na High kick už vůbec - přitom jsou to určitě všechno dost efektivní techniky.
Nejni možný, že maj závodníci ještě nějaký interní , podrobnější pravidla ?
pm píše:"kravatu" jsi v UFC nevidel?- ja ji tam porad vidim - v clinchi a na zemi, jako prechod na jine techniky, treba takedown nebo submission, ovsem nevim co myslis kravatou - tou vetsinou nikoho moc neuskrtis, kravateni samo o sobe - ve stoje i na zemi - je celkem k nicemu. skrceni, to je jina.
marcelo píše:pm píše:"kravatu" jsi v UFC nevidel?- ja ji tam porad vidim - v clinchi a na zemi, jako prechod na jine techniky, treba takedown nebo submission, ovsem nevim co myslis kravatou - tou vetsinou nikoho moc neuskrtis, kravateni samo o sobe - ve stoje i na zemi - je celkem k nicemu. skrceni, to je jina.
Cau Pajus,
ja nie som expert na pravidla na UFC a v podstate mna cele UFC okrem mojich starych "milasikov" totalne nezaujima![]()
Co sa tyka drzani aka "kravata" ,pretoze kravata nie je velmi skrtenie,leda tak na totalnych luzerov sa velmi dobre kontruje na zemi a vacina unikov z nej ide bud na chrbat supera ,alebo sa dostavas nanho...cize ti unika super rovno do vitaznych pozicii a bije ta jak zito..
..kravata v stoji je ako cisto drzanie totalna blbost a povacsinou ju robia na ulici total vidlaci,hrozi tam riziko ze ked skrti oboma rukami v kravate ze manik mu utrhne gule od korena..ked uz tak docasna kravatove drzanie so zdvihakovymi udermi a rychle hodit cez bok na zem...nieco ako goshi-guruma...inak na seminari s Lee Morrisonom ,ukazoval z kravatoveho drzania taky reverzny vykrut hlavy a bum strh k zemi...toto som este nikde nevidel a dost ma to zaujaloBudem s tym trosku experimentovat na treningu..
NAIA píše:
Cau Macrcelo,
zese tu kravatu nezatracuj. Carlos Newton takhle vyhral nad Patem Miletichem. Obcas se dari. A co se tyka sebeobrany tak kdyz te chytne opravdu nekdo silny tak je dost problem v tom ze ti muze hybnout krkem a to se pak brani dost blbe.
ad Morrison... neco podobneho jsem videl i musadu. Jinak bylo dost "fajn" to ze Lee kdyz si me chytal do kravaty tak to byl plnohodnotny uder na zatylek, takze ten vykrut by byl uz asi zbytecny:)
ukropcany píše:A pritom od pohľadu typický kravaťák...pm píše:(...mam ji doma nekde zahrabanou... jednu)
![]()
![]()
reccol píše:A to je vse? tak dik
NOKT píše:reccol píše:A to je vse? tak dik
Podle mě jo. jinak celej výčet je tady
http://www.k-1.co.jp/en/what/rules.html
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník