Moderátor: Picard
Riverman píše:Pokud vim, skola uz roky nefunguje a na miste telocvicny je uplne neco jineho.
S panem Pokornym jsem se potkaval, kdyz jsem ho pozval na nase treninky Taijiquan (jeste kdyz Qin Min Tang jezdil do Brna) na oplatku za umozneni cviceni Sanda v jeho zminovane telocvicne, kde bylo tatami.
Ale je to uz roky stara zalezitost.
Pan Pokorny byl velmi slusny starsi pan a v hlave to mel v poradku. Pres vami zminovanou kritiku prepisu jmen a nazvu stylu (spis chyba webmastera) si tento clovek urcite nezaslouzi hazeni spiny na jeho osobu. Naopak slusnost, ucta a vztah k bojovym umenim je to na co si pamatuji.
K jeho znalosti bojovych umeni se nevyjadruji, ale vedl normalne treninky juda a aikida, zadny carovani.
Makoto píše:Riverman píše:Pokud vim, skola uz roky nefunguje a na miste telocvicny je uplne neco jineho.
S panem Pokornym jsem se potkaval, kdyz jsem ho pozval na nase treninky Taijiquan (jeste kdyz Qin Min Tang jezdil do Brna) na oplatku za umozneni cviceni Sanda v jeho zminovane telocvicne, kde bylo tatami.
Ale je to uz roky stara zalezitost.
Pan Pokorny byl velmi slusny starsi pan a v hlave to mel v poradku. Pres vami zminovanou kritiku prepisu jmen a nazvu stylu (spis chyba webmastera) si tento clovek urcite nezaslouzi hazeni spiny na jeho osobu. Naopak slusnost, ucta a vztah k bojovym umenim je to na co si pamatuji.
K jeho znalosti bojovych umeni se nevyjadruji, ale vedl normalne treninky juda a aikida, zadny carovani.
Toho pana osobne neznam, nehazel jsem na nej spinu. Ten pan je mi srdecne ukradeny.
Vyjadroval jsem se k informacim, ktere jsou na jeho webu, ergo jeho vizitka. Napisu-li na svou vizitku neco, co je gramaticky spatne, budu s uspechem predpokladat, ze si prijemce vizitky pomysli neco nepekneho o me inteligenci a vzdelani, ze? A ne o tvurci vizitky, respektive webu.
Pokud nekdo spatne napise jmeno sveho ucitele, je to ostuda.
Pokud pise o jujutsu to, co psal on, pak je tu jista naivita a romantika, ktera je pravdepodobne urcena jine cilove skupine, nez jsem ja (tedy - deti, nactileti) a proto jsem reagoval, jak jsem reagoval.
Pokud budu soudit z fotek, ktere ma na webu, pak to spise pripomina zajmovy klub zkousejici vse od ninjaaaa po kure na kari. Vyhledem k tomu, ze je to urceno pro jinou cilovou skupinu, pak beru zpet sve pripominky a mrzi me, ze jiz skoncil. Cim vice deti se zacne zaobirat bojovkami v jakekoliv forme v organizovanem klubu, tim mene deti bude na ulici vymyslet pi..viny.
kumori píše:http://www.jujitsu.cz/Listopadky/2010/akce/Mirov_1206/Img/IMG_0259.jpg
je to ten pán klečící vedle Sifu Doležala?Na ten seminář bych jel jen kvůli Karlovi, jeho tréninkové seance jsou nezapomenutelné...kdo zažil pochopí...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník