pavela píše:vole, sekneš mu jednu a tchyně tě ještě sejme. Chyba je na straně tchýně(to ostatně vždycky), dokud s nim bude sdílet lože máš smůlu.
HanisOpa píše:Zdravim vsechny. Nevim vubec o cem tahle stranka je, ale i tak doufam ze mi pomuzete.. Tchyne si nasla noveho pritele o 13 let mladsiho idiota bez mozku, alkoholika a celkove parchanta. Po 2 mesicich chozeni spolu se k ni nastehoval. S tchyni bydli taky pritelkyne. A ted k veci.. Potrebuju mu dat poradnou ranu at se svali na zem, pak uz ho zmlatim treba kostetem to je jedno.. Buzerant mlati tchyni a uz si vyskakuje i na mladou, dal ji dve pesti nastesti byl opily a trefil se jen do cepky. je o 13 let starsi nez ja byvaly fotbalista, celkem dost agresivni to je mi jedno.. urcite existuje naky gryf kterym ho skolim prosim poradte, ukazte treba naky video nebo neco.. nejsem moc silny na to ze je mi dvacet, ale rikam seru na to.. adrenalin snad dorovna to ze jsem slabsi.. diky za rady
siegfried píše:likwong: slzak v mistnosti? To bych se asi bal... dyt to sejme vsechny v byte...?
lukwong píše:No rozhodně v Tvém případě a budeš spokojenej ,doporučuji slzák nebo paralyzér,osobně doporučuji slzák-RedSabre,nebo Stoper a hlavně se nic moc nestane na zdraví)
fighter99 píše:lukwong píše:No rozhodně v Tvém případě a budeš spokojenej ,doporučuji slzák nebo paralyzér,osobně doporučuji slzák-RedSabre,nebo Stoper a hlavně se nic moc nestane na zdraví)
Nic ve zlym, ale myslím že tohle je hoodně špatnej přístup.. Čeho tim docílí? Podívej, dám ti příklad: První situace: Budeš mít s někým problém, někde budete sami dva, vyhrotí se to, začneš do něj řezat, nasázíš mu, ale nakonec tě on sejme. Druhá situace: Budeš mít s někým problém, ráno půjdeš z noční a v parku tě vezme něčím po palici.. V který z těhlech dvou situací si řekneš "Kurva to je borec, s ním si radši už problémy dělat nebudu"?
Tou tvojí radou toho hajzla hezky sundá, ten se pak vzpamatuje, řekni si "Jo tak ze zálohy a s paralizérem, sr*čka jedna, tak teď já.." A udělá mu úplně to samý..
lukwong píše:nNo mě nejde o to někoho přesvědčovat o to jak dobrý je něko sejmout paralizerem,ale reagoval jsem na dotaz ,od někoho kdo nemá ani páru jak sejmout někoho)))) tady nejde o ferofku)))na takovej todaz mu nebudu doporučovat tisíc uderu a kopů a kliků)))))))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník