Slyšel jsem, že někteří adepti bojových umění navázali kontakt s již zesnulými mistry bojových umění. Samozřejmě je jasné, že kdo tomu věří, musí nutně věřit v posmrtný život. Takže dejme tomu, že je posmrtný život možný. Máte nějaké zkušenosti s takovými úkazy? Klidně i z vyprávění jiných.
pavela píše:Jestli je pravda převtělování, a já jako buddhista věřím, že je, pak je spiritismus blbost, když je duše onoho mistra v těle někoho jiného, tak jak by mohl promlouvat z onoho světa.
Jian píše:nedostanete se nekdo obcas do situace, kdy vam najednou projede hlavou takova ta myslenka "vzdyt presne tohle se ale uz jednou stalo/to si pamatuji"?
pavela píše:Jestli je pravda převtělování, a já jako buddhista věřím, že je, pak je spiritismus blbost, když je duše onoho mistra v těle někoho jiného, tak jak by mohl promlouvat z onoho světa. Ledaže by dosáhnul nirvány ale to je zase nic, rozplynutí v nekonečnu, takže taky špatně. Takže to asi bude blbost, ne?
Jendis píše:co to hulíte??? Já jen,abych se tomu ZDALEKA VYHNUL!!!!!![]()
![]()
![]()
Jian píše:proc reaguji jedinci, ktere ono tema evidentne vubec nezajima...?
El_Commandante píše:Slyšel jsem, že někteří adepti bojových umění navázali kontakt s již zesnulými mistry bojových umění. Samozřejmě je jasné, že kdo tomu věří, musí nutně věřit v posmrtný život. Takže dejme tomu, že je posmrtný život možný. Máte nějaké zkušenosti s takovými úkazy? Klidně i z vyprávění jiných.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků