šavle

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

šavle

Příspěvekod Anonymní » úte 21. zář, 2004 10:16

Trochu mimo, ale sháním sportovní šavli. Třeba máte doma šavli, kterou už nepoužívate a byli byste ochotni mi ji prodat. Dík
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 21. zář, 2004 10:19

Tak původně jsem to chtěl poslat do topicu šerm & šermování, ale nějak jsem se přehmátl. Můžete to tedy pojmout jako novou diskuzi na téma sportovní šerm nebo to může admin smazat...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » úte 21. zář, 2004 15:30

vida, ja bych se rad zeptal, kde se da normalne sehnat sermirska vybava - maska, savle a tak. na webu zadne ceske obchody ani odkazy na ne nejsou, jen v americe ;)
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » úte 21. zář, 2004 16:06

Jeden shop je v Praze na Vinohradech ale web asi nema... hmmm to je vokno adresu uz si nepamatuju...
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 21. zář, 2004 18:55

Zkus se poptat na serverech www.scherm.cz nebo www.ceskyserm.cz
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 22. zář, 2004 7:56

Kupovat vybavení v Čechách přijde moc draho, jezdí se pro to do Německa atd. nebo si to můžeš nechat poslat, prý to vyjde pořád levněji než to kupovat u nás. Tak takhle jsem to slyšel :(
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » stř 22. zář, 2004 9:50

Ne to ne, ja jsem si u nas kupoval kord a rukavici a co jsem tam videl cenik tak ty ceny byly dost v pohode... zkus se asi zeptat na nejakych sermirskych forech na ten obchod na Vinohradech
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod chonglee » stř 22. zář, 2004 21:59

ta firma v praze se jmenuje 5M web mají.jejich přirážka na allstar oproti obchodu v rak. min 100% snad ješte výrobky fi-jiang co také nabízejí,ale o kvalitě těchto výrobků nic nevím.šavlový věci nevim jestli vůbec vedou.taky to tady podává zesi písek něco vlasní výroba jinak zastupuje uhlmann.cena ujde problém je pana zezulu sehnat a něco z něj dostat.objednat něco v z zahraničí je problém.absolutní neochota firem posílat něco do zahraníčí,odkazují na své zastoupení vis výše.já si stále i po letech objednávám přes známé v německu.ani to však není zdarma složení peněz na konto stojí 6EUR poštovné dle váhy min 5EUR.jinak ješte firma ricifencing blava.cena ujde česká pošta už dneska umí dobírku na slovenko cena tuším říkali 200kč ,ale pozor mění se v nevýhodném kurzu takže jsem od toho taky upustil.můžeš to samozřejmě taky zkusit u mě,jezdim ven celkem pravidelně,několikrát za měsíc.

chonglee
p.s. výše zmíněné info jsou už pár měsíců staré,třeba se už polepšili....?
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. zář, 2004 21:31

:roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 23. zář, 2004 22:32

Dobírka ze zahraničí je zbytečná......běžně se šermíři na těch fórech dohadují,vyměňují a prodávají :wink: Někteří kováři sportovními čepelemi osazují i zbraně pro členy SH©.Fakt se optej přímo na fórech,kam jsem Ti házel odkazy a uvidíš...neměl by to být problém 8) 8)
A jak říká Picard,ceny jsou taky v pohodě :wink: 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně