4 kraver - Jasné...ale to si můžeme říci mezi sebou....jako lidi,kteří to zažili. Ostatním to moc neřekne......pro některé jsme paranoidní,pro další "kaubojové"......do laufu jsem taky koukal,několikrát.....ten pocit je fakt hnus,popsat to nedokážu(a stejně by to nikomu nic nedalo - dokud si to člověk neprožije sám,stejně nebude vědět,o čem se mluví).
Mohu se tu rozepsat o tom,co jsme řešili na školení s policejníma vyjednavačema......neudělám to. Mohu se tu rozepsat o pocitech,kdy jsem ukecával borce,kterej mi mířil do xichtu plynovkou(předělanou-nebylo poznat,že je to plynovka)- podělil jsem se o zkušenost,že jsem se donutil počůrat(a sklidil posměch).....a další a další.....od roku 2000,kdy dělám,co dělám,toho bylo dost a dost.Dokud si tím ale lidi neprojdou,stejně netuší,o čem se mluví.
Vírou v sebe sama,ve své cvičení......sledováním filmů a podobně jsou lidi na vlně......gerojové......budou říkat něco v tom smyslu,že jejich hrdost jim nedovolí se ohnout. Hovno......každá taková zkušenost jedince poznamená(pokud ne,je narušenej,psychicky).......stejně,jako když poprvé čelí noži.....nebo jen rozběsněnému magorovi,kterej je v amoku a nic na něj nefunguje. Nereaguje na děla,na lowkicky,tlučeš do něj obuchem a NIC.......musí na něj naskákat pět chlapů,zalehnout ho(a stejně maj co dělat)....pak ho umravní kluci od záchranky sedativem....než to zabere,musíš na něm ležet,splavenej jak kůň,jako kdybys těžil dřevo........tohle všechno absolutně mění vnímání pocitu vlastní nepřemožitelnosti,schopností a všeho.
I tohle mne nutí neustále se snažit předvídat,řešit konflikty v klidu,hubou........kolikrát se mi x-kilové,namakané hovado vybrečelo na rameni......
Už jsem to psal x-kráte.....snažím se,aby lidi reagovali na mne,ne já na ně. Když už není zbytí.....potom se nedá nic dělat. Ale jinak......