xiuwei píše:KAMIWAZA:
ano,tak jak už psal "SLEEP" . Důvod odštěpení od D.V. nevím....
Ahoj,
odešli, protože si chtěli dělat tréninky po svém, učit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Co přesně v tom bylo vím, ale nepovím. Kdo je trochu znalý věci, domyslí si. Každopádně, s jejich současným mentorem, Jackem Morylem z Katowic,se znám a v roce 2006 jsem Kamila Výtiska a Romana Zajonce ( kteří stojí za novým KM klubem v Ostravě) seznámil..protože jsme jezdili všichni trénovat do Katowic, v době kdy ještě J.Moryl byl pod organizací IKMF. Od této se odštěpil asi před 2-mi léty, byl sám na sebe , než od IKMF odešel GABI NOAH,dlouholetá 2 organizace IKMF, a za pomocí několika lidí, rozštěpil IKMF na dvě organizace - současnou KRAV MAGA GLOBAL/EYAL YANILOV a GABI NOAH INTERNATIONAL KRAV MAGA. Bohužel se tyto věci někdy na světe stávají, k rozpadům a vznikům organizací dochází a docházet bude. Nemám jim to za zlé, je to přirozený vývoj, musí si vyzkoušet sami, co obnáší založení, vedení a udržení klubu v chodu. Co jsem mohl, to jsem je naučil, byl jsem jejich první učitel Krav Maga v ČR, to mi nikdo nevezme

ať se Vám daří, pánové a moji bývali žáci.