NOKT píše:Pánové mám dotaz. Přítelkyně by ráda zhubla v pase a zadek. Bohužel nebo bohudík je ten typ postavy, který rychle nabírá svalovou hmotu. Já nevím co jí poradit aby shodila a svaly nenabrala. Co byste mi, resp. jí doporučili ?
Hubne se celkově, těžko si řekneš aha, nějak mi ztloustnulo levý stehno, šup, teď ho zhubnu. Musíš zhubnout celej. Bylo by dobrý napsat kolik měří a kolik váží.
Poradit ti můžu tohle: 1) omezit sladká, tučná, zbytečně kalorická jídla a místo toho i když to zní fest jako klišé radši chroupat ovoce, zeleninu, lehká jídla jako ryby atd.
2) vytrvalostní trénink střední zátěž 3-5x týdně, minimálně 20 minut aby to mělo smysl, hodina je lepší, hodina a půl supr. Může provozovat běh, aerobik, tanec (mi neříkej, že ráda netancuje - hip hop, street dance, co je libo..), kolo, inlajny...prostě něco, u čeho se zpotí jak dveře vod chlíva. Např. můžete společně provozovat sex. Ale jak říkám, aspoň 20 minut...

. Posilovně, činkám a plavečáku ať se obloukem vyhne. A hlavně ať jí to baví, páč jinak u toho nevydrží.