hellas píše:marcelo, ta drobná MMA/grappling akce=seminář, žádná sótěž nebo tak, čistě pro rozšíření si obzorů
Trochu vice infa by nebylo?
Moderátor: Toman
hellas píše:marcelo, ta drobná MMA/grappling akce=seminář, žádná sótěž nebo tak, čistě pro rozšíření si obzorů
NOKT píše:4marcelo: ikdyž cvičím (spíš paroduju) MMA, tak teda diskuze na Sherdogu nečtu teda, radši si zkrátka zacvičím, ale vím a znám o čem mluvíš
Třeba dneska se mi stala taková pěkná věc. Cvičil jsem rok Krav Maga a došel jsem do oddílu, kde jsem cvičil, je z dobré vůle pozvat na drobnou MMA /Grappling akci. V oddíle jsem dříve cvičil i Karate po 4 roky a mám s nimi dobrý vztah. První jsem potkal kluky v šatně tak jim o tom říkám. Se na mě podívali jak na idiota, jeden z nich plácl něco o šlapání po hlavě a nakonec to celé utnuli hláškou "Tak to asi ne" a debatou o japonském počítání v karate. Aspoň, že trenér to vzal vřeleji.
Riverman píše:NOKT píše:4marcelo: ikdyž cvičím (spíš paroduju) MMA, tak teda diskuze na Sherdogu nečtu teda, radši si zkrátka zacvičím, ale vím a znám o čem mluvíš
Třeba dneska se mi stala taková pěkná věc. Cvičil jsem rok Krav Maga a došel jsem do oddílu, kde jsem cvičil, je z dobré vůle pozvat na drobnou MMA /Grappling akci. V oddíle jsem dříve cvičil i Karate po 4 roky a mám s nimi dobrý vztah. První jsem potkal kluky v šatně tak jim o tom říkám. Se na mě podívali jak na idiota, jeden z nich plácl něco o šlapání po hlavě a nakonec to celé utnuli hláškou "Tak to asi ne" a debatou o japonském počítání v karate. Aspoň, že trenér to vzal vřeleji.
Chodim uz nejaky ten patek v Brne cvicit sem www.streetsurvival.cz
I když mame v nazvu realna sebeobrana, vsechno co cvicime jsou upravene (pro sebeobranu na ulici bez pravidel) techniky z mma / grapplingu / sanda / krav maga / jiujitsu atd.atd + plus opravdu solidni kondicni treninky + teorie, psychologie apod.
Nedokazu si vubec predstavit, ze by nekdo od nas rekl to, co ti rekli ti kluci v satne![]()
kamiwaza píše:Nevěděl jsem kam hodit tenhle odkaz, tak to dávám sem.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 1101647531
Je možné, že někdo "asi na úrovni" může nazývat box a MMA debilním mlácením??? Jinak souhlasím, že reálná sebeobrana (Kapap, KM Security) a MMA jsou dva rozdílné světy
Gowery píše:Tos mě teda potěšil Defendu. Když už jsem se dokopal po těch x letech začít zas něco dělat a rozhod jsem se zkusit právě KM, tak mi tu hračku tady hned takhle bereš...
NOKT píše:4defendu: Oni, ale ani KM Li defakto nejsou. Je fakt, že sem několikrát pozvali a na Brněnské Budoshow bude zas, ale KM Li přímo neučí pokud vím.
To, že pár studentů ohrnuje nad tímhle nos, ok, ale abych pravdu řekl, instruktor uvítal tuhle nabídku a jsme domluveni, že mu pošlu další informace až budou. Jestli se studenti k tomu postaví, tak, že je to pro ně ztráta času je věc druhá.
BTW: Cvičil jsem tam a to co ukazuje pan Liven vidím prvně
defendu píše:NOKT píše:4defendu: Oni, ale ani KM Li defakto nejsou. Je fakt, že sem několikrát pozvali a na Brněnské Budoshow bude zas, ale KM Li přímo neučí pokud vím.
To, že pár studentů ohrnuje nad tímhle nos, ok, ale abych pravdu řekl, instruktor uvítal tuhle nabídku a jsme domluveni, že mu pošlu další informace až budou. Jestli se studenti k tomu postaví, tak, že je to pro ně ztráta času je věc druhá.
BTW: Cvičil jsem tam a to co ukazuje pan Liven vidím prvně
Všechny tři odstavce jsou dobrými zprávami...ten poslední hlavně pro tebe
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník