posilovat?

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod NOKT » stř 27. říj, 2010 12:55

pm píše:napada me tisic a jedna pricina a tisic a jedna rada, ale :arrow: doktor

To mě bohužel taky. Všechno kromě zranění. O tom bych tak nějak asi věděl. Říkal jsem si na tenisovej loket nebo zánět, ale nevypadá to na to :-/

Doktora jsem chtěl vynechat, je fakt, že to tejden mažu a netrénuju a je to lepší, ale uvidíme :)
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » stř 27. říj, 2010 13:37

ukropcany píše:Ja práve chodím s lakťom na rehabku, zapálená šlacha, disbalancia (príliš silný biceps), disbalancia aj v rámci svalu (spodok prisilný) a naťahujú mi to, kvákajú, bolí to jak sviňa, ale na tréningu zlepšenie o 1000%

Mě to právě při pohybu nebolí, to je takové divné. Teď s tou svalovou disbalancí mě napadlo, že mám možná moc namakaný triceps oproti bicepsu, ale kdo vi. Každopádně, trénovat se s tím dá normálně.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod choze » stř 27. říj, 2010 13:50

NOKT píše:
ukropcany píše:Ja práve chodím s lakťom na rehabku, zapálená šlacha, disbalancia (príliš silný biceps), disbalancia aj v rámci svalu (spodok prisilný) a naťahujú mi to, kvákajú, bolí to jak sviňa, ale na tréningu zlepšenie o 1000%

Mě to právě při pohybu nebolí, to je takové divné. Teď s tou svalovou disbalancí mě napadlo, že mám možná moc namakaný triceps oproti bicepsu, ale kdo vi. Každopádně, trénovat se s tím dá normálně.

4 NOKT: laket moze boliet z mnozstva pricin, na dialku ti nikto nepovie, co s tym mas, cize ak chces naozaj s tym nieco robit, tak zdvihni svoje telo a premiestni ho k lekarovi. Diskusne forum nie je ten spravny priestor, kde tvoj problem niekto vyriesi.
choze
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » stř 27. říj, 2010 13:56

choze píše:
NOKT píše:

4 NOKT: laket moze boliet z mnozstva pricin, na dialku ti nikto nepovie, co s tym mas, cize ak chces naozaj s tym nieco robit, tak zdvihni svoje telo a premiestni ho k lekarovi. Diskusne forum nie je ten spravny priestor, kde tvoj problem niekto vyriesi.

Se lehce řekne, hůř udělá když studuju jinde než mám doktora, kde je každý ráno kilometrová řada (pro ilustraci, dojdete v 7 ráno a když máte štěstí, tak vás v 11 veme nebo až po polední pauze :) ) Jinak bych se taky nasměroval jinam :)
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod choze » stř 27. říj, 2010 14:02

ano viem o com hovoris, tiez nerad chodim po lekaroch, ale zase na druhej strane, radsej presediet u doktora pol dna, ako sa povedzme tri mesiace trapit so zapalenym laktom a nakoniec si z toho spravit neustale sa vracajuci problem, ktory ti znemozni v konecnom dosledku poriadne trenovat...
Jozef Obuch
Hinode kobudo dojo Slovakia
www.kobudo.sk
choze
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » stř 27. říj, 2010 14:05

choze píše:ano viem o com hovoris, tiez nerad chodim po lekaroch, ale zase na druhej strane, radsej presediet u doktora pol dna, ako sa povedzme tri mesiace trapit so zapalenym laktom a nakoniec si z toho spravit neustale sa vracajuci problem, ktory ti znemozni v konecnom dosledku poriadne trenovat...

To je fakt. Nicméně pořád spolíhám, že to zápal není. Podle odborných stránek by to vypadalo jinak.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » stř 27. říj, 2010 14:15

NOKT píše:
choze píše:ano viem o com hovoris, tiez nerad chodim po lekaroch, ale zase na druhej strane, radsej presediet u doktora pol dna, ako sa povedzme tri mesiace trapit so zapalenym laktom a nakoniec si z toho spravit neustale sa vracajuci problem, ktory ti znemozni v konecnom dosledku poriadne trenovat...

To je fakt. Nicméně pořád spolíhám, že to zápal není. Podle odborných stránek by to vypadalo jinak.

Val k doktorovi, zdraví máme jen jedno :idea: Já se odebral po sobotě hned v po na oční, sice nerad, ale nedá se svítit, 2x rozbitá sítnica stačila :?
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » stř 27. říj, 2010 15:28

a nejlepsi je chodit s holkou ktera primo doktorka je! (doporucuju aro nebo orto.) :D
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » stř 27. říj, 2010 17:00

Teď mi v tom hezky křuplo a bolest je pryč.... Žeby něco skříplýho? Ale v pátek si tam skončím asi.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Timpa » sob 30. říj, 2010 17:05

Ahoj
potřeboval bych poradit.

Asi za půl roku mě čeká sezona v Boxu a jsem zelenáč
potřeboval bych poradit jak posilovat.

Mám 20 let 197 cm a 110 kg
Jsem poměrně obklopený tukem :) ale z toho nemám obavy při tom tréninku co máme tuk bude za chvilku pryč ale větší problém mam se svalstvem.

Chtěl bych nabrat svalovou hmotu (mít pěkný svalnatý tělo základ už mám) ale při tom nechci ztratit dynamiku a razanci v úderech.

Tak by mě zajímalo jak bych měl posilovat a jak často objem a dynamiku a podobné věci.
Timpa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RUNAR » sob 30. říj, 2010 18:16

Ahoj, budou Ti tu radit různý věci, za mě bych poradil tohle:

Na nabrání svalstva budeš potřebovat základní cviky s těžšíma váhama.
Ty je nutný mít naprosto technicky zmáknutý jinak si spíš přivodíš zranění nebo si něco zničíš.

Takže na začátku rozhodně odborný vedení.

Jinak na začátku doporučuju získat základní sílu v opakování cviku, tj. 8-12 a klidně i víc opakování, je to šetrnější ke kloubům, vazům i páteři.
Až budeš pokročilej tak určitě zařadit cviky na speciální sílu.
Hlavně by Tě to měl někdo kompetentní naučit.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Vrozkrokkop » pát 10. pro, 2010 12:23

Tohle je zajímavý, může někdo z vás poreferovat, jestli to fakt funguje?
http://www.youtube.com/watch?v=yfbiMQUi ... re=related
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pát 10. pro, 2010 13:01

dalsi hracka z tisice, dle meho nazoru k nicemu, navic bych se docela bal o ramena a lokty
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 10. pro, 2010 13:08

Vrozkrokkop píše:Tohle je zajímavý, může někdo z vás poreferovat, jestli to fakt funguje?
http://www.youtube.com/watch?v=yfbiMQUi ... re=related

8O :) :lol: :roll:

Pravděpodobně jen další zbytečná komerční sračka... :? To už bych snad víc věřil TOTAL GYMu, díky kterýmu získal Chuck Norris schopnost zabít cokoli živýho na týhle planetě jediným kopem z otočky :!: :idea: :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Vrozkrokkop » pát 10. pro, 2010 13:20

Supr, dík. Aspoň můžu dál dělat levný kliky s čistým svědomím :)
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod zipule » sob 11. pro, 2010 10:33

Zdravím, od kohosi jsem dostal tip na knížku "Survival - The Underground Guide To Warrior Fitness". Znáte to někdo? Vaše názory? Já to nedávno dočetl a zdá se mi že mě to celkem obohatilo. Je to v angličtině, ale celkem srozumitelně a jednoduše psáno. Kdyby někdo chtěl, tak to mám v pdf.
zipule
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » sob 11. pro, 2010 10:56

Ross je fajn!
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sinister » pon 13. pro, 2010 12:42

Ross, je super, mam od nej vic veci, kdyby nekdo chtel, asi bych to mohl poslat:

Infinite Intensity
Medicine Ball Training
The Boxers Guide To Performance Enhancement
Underground Guide To Warrior Fitness
Warrior Workout Bonus Series I
Warrior Workout Bonus Series II
Ultimate Training For The Ultimate Warrior

jak uz tu bylo mnohokrat napsano, neni to nic extra objevneho ani prevratneho, ale je to hezky setridene...
Sinister
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod zipule » pon 13. pro, 2010 16:19

Sinister: Ahoj ja bych mel zajem. Poslal jsem ti SZ.
zipule
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » pon 13. pro, 2010 16:21

od Rosse mam i jeho tusim posledni Never Gymless, a super, jeste lip vyskladany; kazdopadne to mam origos v papirove verzi. mj jedne z mnoha inspiracnich zdroju pro http://www.kb5.cz/index.php?option=com_ ... &Itemid=61
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj