Moderátor: Toman
Vrozkrokkop píše:Pm: Jak se ta knížka jmenovala?
ukropcany píše:Všeobecne samozrejme. Rozdiel medzi zápasom a tréningom je len určitej úrovne. Od určitej úrovne trénuješ ako zápasíš.
Dalt píše:je to proste o stylu boje jakej vyznavas - me se kuprikladu proti obrum boxuje dobre - posledni zapas jsem mel s klukem o 15 cisel a 20 kilo tezsim (v tezky vaze) a vyhovovalo mi to (teda az na ty bomby - otres mozku je pruda) - proste musis jit na tyhle velikany furt dopredu a zakladem je uhyb, uhyb a zase uhyb a samozrejme zvladnutej ducking - stejne clovek obcas chytne - pak je dobry utocit od spodu (zvedaky, direkt na bricho pak hak na bradu atdatd) a zakladem je aktivne neklincovat ale kdyz uz jsi v klinci nechat se tahnout (souper je zkratka tezsi, silnejsi a ty se driv utahas...)
tifik píše:Mně se tak ale boxuje docela dobře, nikoho nenapodobuju, spíš si tak přirozeně pohupuju do kroku:-)
Vrozkrokkop píše:... ze sparringů nemám skoro žádný adrenalin, pokouším se to naučit.
ukropcany píše:Ak to robí
4Genesis - to sa zmení. Sparing so začiatočníkom Ti dáva veľa práve vďaka tej nevypočítateľnosti. Keď sa zlepšíš, tak zistíš že na večeru sú fakt chutní...![]()
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků