Moderátor: PC
asdfg píše:Zdravim, neviem ci to patri na toto forum ale myslim ze by tu mohol byt niekto kto by mi vedel poradit. Moze piercing na uchu nejako narusit akupunkturne body alebo take nieco? Moze to mat vedlajsi efekt na telo?
fakt píše:asdfg píše:Zdravim, neviem ci to patri na toto forum ale myslim ze by tu mohol byt niekto kto by mi vedel poradit. Moze piercing na uchu nejako narusit akupunkturne body alebo take nieco? Moze to mat vedlajsi efekt na telo?
Kluci náušnice nenosí.
fakt píše:asdfg píše:Zdravim, neviem ci to patri na toto forum ale myslim ze by tu mohol byt niekto kto by mi vedel poradit. Moze piercing na uchu nejako narusit akupunkturne body alebo take nieco? Moze to mat vedlajsi efekt na telo?
Kluci náušnice nenosí.
wushupetr píše:fakt píše:asdfg píše:Zdravim, neviem ci to patri na toto forum ale myslim ze by tu mohol byt niekto kto by mi vedel poradit. Moze piercing na uchu nejako narusit akupunkturne body alebo take nieco? Moze to mat vedlajsi efekt na telo?
Kluci náušnice nenosí.
Vsichni nosej vsechno. dneska uz je to jedno
asdfg píše:Neviem kto rozhoduje o tom co ma nosit muz a co zena, ale ja budem nosit co sa mi lubi. Mimochodom nikde som nenapisal ze som muz, ale uhadol si
asdfg píše:Zdravim, neviem ci to patri na toto forum ale myslim ze by tu mohol byt niekto kto by mi vedel poradit. Moze piercing na uchu nejako narusit akupunkturne body alebo take nieco? Moze to mat vedlajsi efekt na telo?
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník