luen píše:. ja to vetsinou resil az po a pokud to byl pruser, tak treba i s advokatem
Mlčeti zlato platí už před první fází trestního přízení.
luen píše:Moment, takze chces mi jako rici, ze kdyz se peres, tak myslis na nekoho jineho???
NAIA píše:
Jendis: Jinak my neucime hned utikat a nama cvici i lidi z PCR nebo BA a ti to resi podle jejich pravidel (kontrola, zatknuti) - resime situaci, kazdy podle sebe (civil vyklidi pole). Jinak na co davame pozor je ze neutocime kdyz lezi nebo uz pada (prave kvuli svedkum), jinak samozrejme jsou i situace kdy toto pravidlo porusujeme.
Jian píše:Jendis: neda mi to nezareagovat na ten druhy vystrel - myslis ze jsou nejaka kriteria na to za jakych okolnosti ho nekdo muze vyhodnotit jako zbytecny nebo si to kazdy urcuje subjektivne spis podle "nalady"? A jak je to presneji treba s varovnym vystrelem u PCR atd.? Ja totiz sveho casu nekde cetl, ze policista nesmi strilet tak aby nekoho ohrozil na zdravi/zivote a to ani kdyby slo o zachranu jeho vlastniho zivota (ci zivota jinych), coz mi tenkrat pripadalo jako vetsi ci mensi hloupost, ale nejak podrobneji jsem se o to nezajimal. Osobne bych nikdy v zivote nestrilel s tim, ze nechci zabit - ovsem ja taky nikdy nenosil pistoli jako sluzebni zbran (i kdyz do jiste miry by se to tak vlastne dalo brat .-))
fakt píše:luen píše:Moment, takze chces mi jako rici, ze kdyz se peres, tak myslis na nekoho jineho???
Přece bys nežárlil!
Ale vážně - veřejné budovy (tzn. i hospody a bary) jsou vybaveny systémem CCTV. A z toho plyne, že já se nikdy neperu, ale jen bránim. Za výhodnější považuju polohu zády ke kameře a nějaký pohyb, kdy on následuje tebe.
luen píše:Jinak je jasne, ze ja se take neperu, i kdyz jsem nekdy zacal, tak to nebylo zadne prani, ale vzdy pocestna obrana a ochrana a vzdy byla ma obrana primerena - na tom jsem si vzdy daval zalezet nejvice
fakt píše:luen píše:Jinak je jasne, ze ja se take neperu, i kdyz jsem nekdy zacal, tak to nebylo zadne prani, ale vzdy pocestna obrana a ochrana a vzdy byla ma obrana primerena - na tom jsem si vzdy daval zalezet nejvice
Pravdu a nic než pravdu. A hlavně neměnit výpověď.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků